Nasi Kandar @ Pekan Lama, Perak.

assalammualaikum & hai ^^


aku baru je pas makan berlaukkan kari ikan pari, sayur bayam & telur dadar. bila makan kari teringat Nasi Kandar -.-' terus terasa nak makan lak. tapi kat Kuching ni kat mana ada nasi kandar yang best erk?


~nasi kandar Kat Pekan Lama, Perak~


perut kenyang leh lapar balik bila tengok gambar ni. gambar ni aku ambik masa aku masih kat Perak lagi. orang kat kedai tu pun dah kenal dan tau air apa yang aku akan order sebab kerap jugak makan kat sana ^^,


tapi sekarang ni tak tau bila la nak makan kat kedai tu lagi -.-'


p/s - bila kat Semenanjung rindu nak makan makanan Sarawak, tapi bila dah kat Sarawak rindu nak makan makanan Semenanjung T_T

Comments

bagus-bagus orang Perak pon tak penah makan kat Pekan lame wawawawwaa
deDetz said…
aduii sedapnya kak..terliur saya..hehe saya follow blog akak juga =D keep in touch ya
Rashid said…
ermm sedapnya .. ishh ..

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.