klik sekali~

Tuesday, April 19, 2011

Nasi Kandar @ Pekan Lama, Perak.

assalammualaikum & hai ^^


aku baru je pas makan berlaukkan kari ikan pari, sayur bayam & telur dadar. bila makan kari teringat Nasi Kandar -.-' terus terasa nak makan lak. tapi kat Kuching ni kat mana ada nasi kandar yang best erk?


~nasi kandar Kat Pekan Lama, Perak~


perut kenyang leh lapar balik bila tengok gambar ni. gambar ni aku ambik masa aku masih kat Perak lagi. orang kat kedai tu pun dah kenal dan tau air apa yang aku akan order sebab kerap jugak makan kat sana ^^,


tapi sekarang ni tak tau bila la nak makan kat kedai tu lagi -.-'


p/s - bila kat Semenanjung rindu nak makan makanan Sarawak, tapi bila dah kat Sarawak rindu nak makan makanan Semenanjung T_T

4 comments:

~S.W.E.E.T.W.I.T.C.H~ said...

bagus-bagus orang Perak pon tak penah makan kat Pekan lame wawawawwaa

ejulz said...

nang nyaman laa..

New Entry "JOM!! Parti Pakaian Seragam Kolej!! "

deDetz said...

aduii sedapnya kak..terliur saya..hehe saya follow blog akak juga =D keep in touch ya

Rashid said...

ermm sedapnya .. ishh ..