Mee Banjir Udang Mak Teh Yang Kali Kedua.

assalammualaikum & selamat malam.

jap tadi baru je berkesempatan transfer gambar2 yang ada dalam camera. jadi aku nak letak la picture dua orang bakal cikgu ni ^^,


sebelum balik Kuching hari tu sempat belanja diaorang ni makan mee banjir udang Mak Teh. sebenarnya lama dah nak ajak diaorang makan kat sini tapi diaorang kan study so masa mereka agak terhad.


tapi alhamdulillah akhirnya dapat gak kita orang makan sini sama2. kiranya ni kali kedua la aku pegi sini. yang pertama dulu aku ada cerita kat SINI.



yang belah kiri ni Enna (sepupu) dan sebelah kanan ni Riza (kawan Enna). dan kat depan diaorang tu mee banjir udang yang bukan main sedap lagi =P~


okaylah, jangan lupa cuba try test ye. bye~


"kenangan yang telah kita lakar bersama akan kusimpan sebagai kenangan terindah dalam hidupku"


p/s - miss kat budak dua orang ni. doakan akak korang ni dapat keje kat sana balik ye T_T

Comments

Farah Shamsudin said…
sedapnya! saya ni kalau bab makan sume sedap!
Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ
eryzi said…
hai...hehe.....trima kasih jd followers yg ke-100....sy jugak memfollow kamu....
Kathy said…
tq2 sbb sudi singgah blog ni ^^,

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.