klik sekali~

Wednesday, April 13, 2011

Mee Banjir Udang Mak Teh @ Kuala Sepetang.

assalammualaikum & hi.


penah makan Mee Udang Banjir?? kalau tak pun Mee Kari Udang Lipan macam yang aku citer tu? pernah?? bagus la kalau penah. kalau tak penah makan Mee Kari Udang Lipan tu, pergi la kat Pantai Remis dan pergi kat Kuala Sepetang untuk makan Mee Udang Banjir. udang dia melimpah ruah *walaupun 8 ekor je -.-'



ni lah Mee Udang Banjir Mak Teh yang bukan main popular lagi tu. tapi masa makan lalat bukan main banyak lagi *sigh* biasalah dah bau udang kan??




okaylah, korang yang lum try pegi la try k. rasa dia sedap jugak *sebab aku ni kalau dah sebut pasal udang sedap aje* warung Mak Teh ni bukak dari pagi sampai malam.


p/s - kat semenanjung ni macam2 ada makanan kan?? tapi aku still rindu dengan makanan Sarawak T_T


7 comments:

cik riffa :) said...

akakkkkkk!!!!
dah tak keruan sy tengok setiap entry akak..
sedap jea nampak -,-

recent post ;
terbaik untukku

Dekcik said...

x penah mkn lah..
mee udang best nye..
tapi nnti msti hidung gtai2..

kathy said...

cik riffa - adik yg comey, sila jgn biarkan air liur meleleh..hehehe~ apa2 pun tq sbb singgah kat blog akak ^^,

dekcik - alergik la ni??rugi tau..heee~ apa2 pun tq sbb singgah sini ^^,

cik riffa :) said...

alahai kak...bukan hari ni jea meleleh..
selama saya follow akak,dah byk kali meleleh..lagi2 yang ketam ari tu...
:)

MamaEma said...

mengliurkan...

Hanieqha said...

uih.. sodap ni haa...

singgah n follow u gak..

Namee Roslan said...

wah..i never been to Sarawak!! teringin nya :)