klik sekali~

Saturday, April 30, 2011

Makan Roti Jala Fatin Liyana.

assalammualaikum & selamat malam ^^


ermm, korang kenal kan sapa Fatin Liyana? jadi nak dijadikan cerita petang tadi aku melahap roti jala Fatin Liyana sampai tak ingat dunia. dia kan dah balik Malaysia, kalau dia kat Bandung lagi sure la aku tak dapat makan -.-'




tengok roti jala dia ni, kecik & comey je kan? macam dia & aku jugak. heee~ makan roti jala ni tadi dengan kari ayam. tak menahan sedapnya tau.


IKLAN *sudut belajar Bahasa Sarawak - rangkak = kuat makan*


tapi..aku tau korang mesti tertanya2 betul ke tak cerita aku ni kan??yela memang la dia dah kat Malaysia tapi rumah dia kat seremban dan aku pulak kat kuching. tang mana nya leh jumpa terus makan roti jala dia kan?? errr..macam mana nak explain erk??


sebenarnya..aku makan roti jala buatan aku sendiri tapi dari resepi Fatin Liyana. korang nak gak resepi roti jala dia?? meh klik SINI. hehehe..saja nak kasi gempak kat title tu -.-'


apa2 pun resepi roti jala si Fatin Liyana ni sama je dengan resepi mak aku cuma kita orang kadang2 tak letak telur.


tu jela ye, sebab aku nak sambung blogwalking melalui segmen abg ben yang kat SINI tu.


p/s - kenapa aku rasa blog aku ni dah macam blog masakan??adoi!!!

8 comments:

EYFAalias said...

mak aiii. lapar lah tiap kali masuk blog awak. huhuhu

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

sebenarnye telah merasakan benda yang same (blog ni blog masakan) .. wakaka .. keep on blogging kak :)

Cik Muda Sae said...

lazatnye...! mau buat juge lol......

Kathy Tuah said...

errr..yeke??mmg tujuan nak melaparkan orang lain & diri sendiri..hehehe~ apa2 pun tq sbb slalu singgah sini ^^,

Kathy Tuah said...

ratu turquoise - tu la pasal, akak pun pelik asyik nak post pasal makanan je ni..huhuhu~

cik muda sae - jangan! jangan x buat! hehehe~

man said...

makan dgn kari daging sedap juga...

OreO HitaM said...

Roti jala sedap...tp with my own version...

AimiBakar said...

lapar lapar lapar :(

terima kasih sudi datang dan sokong blog saya...TERHARU *lagu hidustan berkumandang