klik sekali~

Thursday, April 28, 2011

Join Bloglist Bangku Kosong !

assalammualaikum & selamat pagi.



bukak je blog pagi ni terus ternampak pasal encik hasrul kita bukak pendaftaran untuk sape2 yang nak join bloglist dia. pada sape2 yang nak join meh klik SINI.


untuk encik hasrul, saya ni memang belum buat pun bloglist kat blog saya ni jadi tak ada sapa2 pun tersenarai kat sini.


maybe tak lama akan buat dan insyaAllah blog Bangku Kosong antara bloglist saya ^^,


p/s - Bangku Kosong & Ben Asahaari antara blogger yang aku suka join segmen diaorang! x tau kenapa -.-'

1 comment:

sumaiyah_nda said...

suka gak ngan blog bangku kosong n santai ben ..:)