klik sekali~

Friday, April 29, 2011

Big Red Strawberry Farm @ Cameron Highland.

assalammualaikum & helo~


masa duk kat Ipoh, aku suka pergi Cameron Highland! dalam masa sebulan setengah kat Ipoh aku dah pergi 3 kali kat sana. dan tempat yang wajib pergi Big Red Strawberry Farm!


~salad ni murah je dan boleh ambik banyak mana pun tapi ambik sekali jela~huhuhu~


dan apa yang best kat Big Red Strawberry Farm ni sudah tentu lah makanannya. fresh & sedap sehingga tidur malam boleh mimpi makanan tu! sampai macam tu sekali sedapnya :D


walaupun kejap tadi aku baru je pas makan ikan pari salai masak kicap, tapi bila tengok makanan ni terus rasa nak makan apa yang ada dalam gambar ni pulak!


bila lah nak pergi Cameron lagi ni :'( miss nak makan kat situ. *asyik ingat makan makan dan makan* adoi!!


okaylah, pada sapa2 yang belum lunch tu jangan lupa lunch tau. bye!


p/s - petang ni nak buat sotong sumbat!


4 comments:

cik riffa :) said...

upload resepi sotong sumbat tau kak!
:)

Kathy Tuah said...

ok dear ^^,

EYFAalias said...

mak aii. lapar nya tgk sald tu. huhu

Kathy Tuah said...

hehehe ^^,