klik sekali~

Friday, April 29, 2011

Nak Buat Bloglist Sebab Terharu Dengan Cik Riffa & Bangku Kosong!!

assalammualaikum & selamat pagi.


hari ni nak buat bloglist sebab sejak berblog aku memang tak buat bloglist. tapi sejak akhir2 ni aku perasan yang ada sorang budak comey ni. dia suka sangat singgah & bagi komen kat blog aku. lagi2 bab masakan ^^, aku pasti dia pun kaki makan macam aku -.-'


tapi malam tadi dia buat kau betul2 terharu bila dia komen macam kat bawah ni,



bukan apa yang aku perasan cik riffa ni akan letak blog2 tertentu je kat bloglist dia. macam dia cakap kat SINI. alhamdulillah, blog aku jadi pilihan dia jugak. tq cik riffa!! meh akak peluk cium sikit! muah! hahaha~


erm, berkaitan dengan Bangku Kosong pulak aku selalu jugak la join segmen yang encik hasrul buat. dan pagi tadi macam biasa aku singgah lah kat blog dia. tengok2 dia dah ada buat bloglist baru. kan sebelum ni dia dah rombak bloglist dia. maka aku pun tengok2 la ada tak aku dalam senarai. aku tengok kat bloglist Bangku Emas dia ada 40 orang jadi aku pasti aku ada kat situ *tengok betapa yakinnya aku -.-'


tapi tiba2 je sedih sebab dalam 40 tu blog aku tak ada! rasa nak keluar terus dari blog Bangku Kosong tu tapi terpandang lak dengan Bangku Berlian dan tengoklah keputusannya macam kat bawah ni!!

yeah! blog aku ada wei!! tq encik hasrul, tq banyak2! betul2 terharu ni :')


buat cik riffa dan encik hasrul, terima kasih banyak2 sebab letak blog yang tak seberapa ni kat bloglist korang berdua. dan sebagai tanda penghargaan blog cik riffa & Bangku Kosong akan menjadi antara penghuni terawal di bloglist gadisarawak.blogspot.com !


okaylah, pada yang lain tu korang tunggu jela sape2 yang tersenarai jap lagi. hehehe..


p/s - bersyukur sangat bila penulisan kita dihargai oleh insan lain =')

5 comments:

EJA said...

wah..bestnya..tahnia kamu..

Kathy Tuah said...

terima kasih awk ^^,

cik riffa :) said...

kakkkk!!!!
terharu ;(

Kathy Tuah said...

akak pun :')

not irene said...

saya juga dari arah bangku kosong
terus terjah dan follow kamu

jemput ke blog saya ya

memyselfandnotirene