Bau Ketiak Lelaki Hilangkan STRESS Wanita.

Assalammualaikum & helo!

~goggle punye~

Err.. korang penah dengar tak yang BAU KETIAK LELAKI LEH HILANGKAN STRESS WANITA?? Biar betul kan?? Kalau bau yang menyengat tu menambahkan stress lagi ada -.-‘ apa2 pun meh baca info pasal ni.


Menurut kajian yang dilakukan dalam ‘Journal Biology Reproduction America’, seorang lelaki diuji tanpa memakai pewangi dan seorang lagi memakai pewangi. Beberapa orang gadis dipilih sebagai penguji tanpa memberitahu keadaan sebenar. Hasilnya memang mengagumkan di mana gadis yang mencium lelaki tanpa minyak wangi dilaporkan berasa tenang dan tidak ‘stress’ sebaliknya satu kumpulan masih mengalami ‘stress’ dan tidak ada pengurangan. *info Majalah Remaja Edisi 1 Jun 2006, m/s 82*


Kiranya bau ketiak lelaki ni special sikit kut. Huhuhu~ Kalau bau badan selalu gak kita dengar tapi ni bau ketiak ~_~ apa2 pun korang fikirlah sendiri ye. Kalau nak cuba try test sendiri pe salahnya. Hukhukhuk~


p/s – kenyang pas makan, terus rasa ngantuk -.-‘


Comments

hehe, ye je stress boleh hilang,
ntah2 makin stress tak, hehe =)
kathy said…
tau xpe..hehehehe~
fuuyooh said…
hahaha.. lawak2.. ketiak bau angit k ilang stress.. keh keh keh

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.