Lontong Nek Munah @ Melaka.

assalammualaikum & selamat bersarapan ^^,


semalam on the way nak ke Parit Buntar sempat singgah makan kat Bukit Gantang. mula2 nak makan lontong tapi bila dah TERnampak rendang kerang *terus air liur meleleh mencecah lantai* dan tukar menu dari lontong ke nasi lemak rendang kerang (^_^)V


tapi bila dah sudah bayar boleh pulak aku TERnampak kat kain rentang kedai tu tulis BAKSO ADA DISINI! eish! menyesal pulak sebab tak perasan adanya bakso! sebab aku ni suka makan bakso *sampai tiada tinggal pun setitis sup bakso yang aku makan -.-'


pagi ni pulak perut nakal si gadiSarawak ni mengada2 nak makan lontong pulak! *semalam bukan main eksyen lagi x mo makan lontong* dan tiba2 terus teringat lontong yang ada kat kedai Nek Munah kat Melaka.




haa.. korang nampak tak gambar lontong ni??*ops! lap air liur tu* tak makan lagi dah tau sedap kan?? so, kalau nak cuba try test jangan lupa singgah la kat kedai Nek Munah ni ye *siap promote* kedai ni kat area Rumbia ^^,


okaylah, aku ada keje nak buat. apa2 pun jangan lupa sarapan tau ;)

love ya~~


p/s - kat Malaysia ni memang mewah dengan makanan..alhamdulillah ^^,

Comments

Izyan Masri said…
LONTONG DIA NAMPAK LAIN SIKIT TAPI MELELH AIR LIUR DIBUATNYA T_T
ejulz said…
nyaman juak rasa lontong ya.. meleleh aik liur ngga.. haHa
kathy said…
hehehe..nang nyaman ^^,

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.