Ben Ashaari Cari Blog Lah !

assalammualaikum & hi.




abg ben ada buat segmen lagi. jadi sapa2 yang nak join meh klik SINI.


erm, soalan pertama abg ben berkaitan siapa yang mempengaruhi aku dalam membuat berblog. kan dulu aku penah cakap yang aku buat blog sebab pensyarah aku yang suruh. maka dengan arahan dia lah aku buat blog. kiranya dialah orang yang bertanggungjawab yang menyebabkan aku membuat blog yang agak simple dan comey ini =')


siapakah sumber inspirasi aku dalam berblog ni? okay, biar aku short list kan dulu untuk blogger perempuan yang jadi inspirasiku *ladies first*


antara sumber inspirasiku FATIN LIYANA , SUNAH , ANNE , QASEH , GENG GADIS SEMASA dan CIK EPAL. ops! lupa ada sorang lagi iaitu YUYU. okay, kenapa aku cakap diaorang ni sumber inspirasi sebab aku kerap singgah blog mereka ni. tapi yang aku lebih suka jadi silent reader yang jarang nak komen ke apa -.-' lagipun blog diaorang ni tak berat dan senang aku nak jenguk blog diaorang. lagipun blog mereka ni sume comey2 macam blog aku jugak. kihkihkih~


okaylah, untuk tidak mengecewakan kaum adam, aku buat jugaklah short list tuk korang ye *macam tak ikhlas je -.-'


yang pertama sudah semestinya blog ORANG YANG BUAT SEGMEN NI. lepas tu UJANG , BANGKU KOSONG , CIK MAT GEBU dan FAIZ. aku pun tak tahu kenapa aku anggap mereka sume ni sumber inspirasi aku ~_~' *saja nak sabotaj dengan buat statement macam tu. hehehe~* tapi sebenarnya blog mereka ni jugak tergolong dengan blog yang kerap aku jenguk. dan macam aku katakan kat atas lebih kepada silent reader T_T


walau apapun, mereka kat atas ni dan pada sume blog yang aku folo sememangnya korang sume sumber inspirasi yang amat penting bagi aku untuk berblog. dan terima kasih tak terhingga pada SUNAH , QASEH , GENG GADIS SEMASA , UJANG , BANGKU KOSONG , ANNE dan sume yang sudi jadi follower kat blog ni. thanks guys (^^,)Y


p/s - bila makin aktif berblog, kawan2 pun makin bertambah. sungguh terharu :')

Comments

Syuxer said…
Saya singgah dari segmen ben ashaari cari bloglah aka awok blogger baru yer..

Salam perkenalan..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html
kathy said…
salam kenal jugak ^^, tq sbb singgah sini (:
jalan2 bace entry.....salam perkenalan=)
HYE!! HYE!!
jalan2 dari segmen BEN ASHAARI

❤salam singgah dari mummy weiyda❤
❤eppy blogging ya!❤

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog
diyana said…
singgah sini!!
nak kenal2 antara satu sama lain..:))
Pemuda Haparan said…
singgh dr blog abg ben..salam perkenalan..ziarah la yer..=D

http://zonesaye.blogspot.com/
Ms. Ann said…
emm.... terima kasih.... wa... katty...fren.... forever....

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.