klik sekali~

Tuesday, June 14, 2011

SEGMEN SIMPLE: MENU AKU MASA BERDUIT DAN MASA TAK BERDUIT (SENGKEK)..

assalammualaikum & hi ~


masa join segmen abang ben yang INI tadi aku tetiba je nampak sorang member kita ni promote pasal segmen Menu AKu Masa Berduit Dan Masa Tak Berduit (Sengkek). terus terang cakap la ye yang aku ni cepat terpengaruh dengan apa2 sahaja berkaitan dengan makanan -.-' jadi dengan berbesar hati aku nak join. hehehe~



sapa rasa nak join meh klik SINI. tutup malam ni tau. harap maklum (~_^)


menu masa aku berduit antaranya adalah ~ steamboat , pizza (nak pizza hut je) , dinner plate kfc + cheesy wedges! burger double cheese mcd, nasi kandar, nasi ayam penyet. (ni berduit punya ceritalah kan? semua benda nak makan, nak rasa.. huhuhu)


menu masa aku tak berduit - nasi goreng mak, lauk masakan mak. (kalau tak ada duit, menu kat rumah jelah jadi pilihan :')


p/s - masa ni tak berduit jadi tak mo fikir makanan masa berduit tu T_T

9 comments:

NasZ said...

thanx sebab sudi join..memang dasat selera..haha..gurau je..jangan marah ye?

nak tengok list blogger lain yang join segmen simple saya ni, bleh copy link kat bawah ni. Huhu..

http://mohdnaser.blogspot.com/2011/06/list-blogger-yang-join-segmen-simple.html

PeRmAtA bIrU said...

ni mesti dok ngn makkan??? so semua pilihan masakan ibu...

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hehehe..time berduet mmg sume nak makan kan? selera besar bile duet tgh berkepuk-kepuk..hehehe..baru bab mkn kan? blum msuk shopping segala.. :D

Kathy Tuah said...

hahaha..xde nak marah lah..okay, nanti pi tengok list kat ctu..tq jugak~

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

hai cinta..
Pa polah.. mok komen-komen.. bolek sik.. sik kan sik apat.. hahha
wa rasa wa dah janggal bekelakar walaupun itu bahasa yang sentiasa di update time wa kat unimas dulu..

Yang tak tak tahan febret wa ayam penyet jadi selera anda time berduit.. perghhhh nak g kuchingg.. Ayam penyet.... jangan wat N3 sal ayam penyet plak.. kang tak dapat tido..

saja lebih2 komen bila teringat kuching n ayam penyet..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

citarasa yg sama laa..

heheh..

Miss A said...

sedapnye kfccc yg cheesy wedges tu.Hehe lme tak mkn,tp lme2 bile mkn rse muak pulak.erkk --'

aMiRaH said...

i2 la pasal~ bila berduit..semua la nak..demand betul perut nih..hehehe

De'din said...

tyme x dak duit semua benda sapu,,
haha