Dim Sum @ Lotus Restoran, Miri.

assalammualaikum & hi ~


kiri kanan kiri kanan, kali ni entri pasal makanan ^^,




korang suka tak makan dim sum? dulu memang susah nak cari dim sum yang betul2 halal. tapi sekarang alhamdulillah, mana2 je insyaAllah ada restoran yang menyediakan dim sum halal macam kat Lotus Restoran kat Miri ni.


aku pernah makan kat sini 2 kali. dua2 abang aku yang belanja. dan kali pertama datang aku pakai t-shirt dengan jeans je. sedangkan restoran ni dalam Mega Hotel. ala, sekarang ni pakai apa pun leh makan kat hotel. janji duit ada walaupun masa tu aku tak ada duit, yang ada duit cuma abang aku dan wife dia. teehee~


masa ni abang aku yang belanja. seronok giler wei! dalam gambar ni baru setengah order kita orang yang sampai. macam tak cukup meja je. makan untuk 3 orang dewasa dan sorang baby ;')
kalau tak silap kuih pau tu je yang tak habis -.-'


bila tengok gambar ni balik aku rasa macam nak pergi miri lak. nak usha abang aku, ajak makan kat situ lagi. dan semestinya mintak dia belanja. kihkihkih *gelak gedik*


p/s - akhirnya up jugak entri makanan. blog ni dalam sehari mesti ada post pasal makanan kan? tak caya tengok lah entri hari sebelum2nya (^_^)V




Comments

SoLy SoLicious said…
mcm mn rase dim sum ni eh? xpenah rase
Kathy Tuah said…
sedap sgt2..ada rasa cendawan, udang, ayam.. ada peluang nnti try la ye ^^,

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.