BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

assalammualaikum & hi ~



nak join? meh klik SINI~


sebelum ke blog yang lain korang singgah dulu blog INI. nak copy dia nya header tapi tak boleh.
dia ni antara blogger yang selalu jenguk blog aku. dan sekarang ni dah start study kat UiTM. tahniah riffa (:




aku rasa korang kenal dengan pemilik header kat atas ni kan? ala ujang yang merangkap dak encem si yana. aku selalu baca entri ujang ni tapi hanya sekali dua je aku komen. biasalah silent reader T_T lagipun ujang antara follower terawal aku sebelum cecah 100. *kalau tak silap*. apa2 pun tq ujang dan semoga ko dengan yana bahagia sampai bila2..amin~





blog kat atas ni pulak merangkap rakan seperjuangan aku masa kat UiTM melaka. dan anne ni jugak merupakan orang pertama follow blog aku :') terharu masa tu!! masa tu blog dia lah tempat aku dok jenguk2, dok belek2..errr,dapat ke belek??so, korang pegilah jenguk blog dia ye ^^,






yang kat atas ni pulak cik fyezah. dia jugak macam cik riffa kita. sebab dia orang selalu je singgah kat blog dan komen. lagi2 part masakan & makanan, ada je dia orang ni komen. heee~ buat fyezah, congrats sebab dapat study kat UIA. pandai2 suma adik2 sis ni ye.




Bangku Kosong atau BK?? blog ni sarat dengan pelbagai info. dan blog BK ni jugak yang banyak promote blog aku masa mula2 tengah merangkak dulu. dan di blog ni jugak blog aku tersenarai dalam bloglist dia. terharu sangat :') kepada en.hasrul ~ tq sebab banyak bantu saya dalam dunia blog ni. tanpa dirimu siapalah aku.. cehwah! apa2 pun tq (^^,)




yang terakhir~~~~~~ala, korang tengok header ni je korang dah kenal kan? lagipun aku kenal korang kebanyakannya melalui segmen dia ni lah. aku memang selalu jenguk blog dia dan ada sekali dua jugak aku tinggalkan komen. aku rasa kalau aku tak join segmen abang ben ni ntah macam mana lah ye? apa2 pun terima kasih abang ben atas semua bantuan tanpa sedar yang abang ben dah buat kat blog ni :')


p/s - aku rasa macam lebih dari 5 je?? teeeettt!!

Comments

SoLy SoLicious said…
Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)
imnabila said…
hyeee !!
blogwalking sini..

klu sudi singgah la blog sy juge..
tengok blog feveret sy plak..
ngeee ~ :)
shopping2u said…
singgah sni pulak :)
nazirulhazwan~ said…
gilo, camne ujang boleh ade, dem
fyna said…
singgah dari segmen abg ben...




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
Amy Syaquena said…
Singgah sini dari blog en,ben , follow kamu juga ada masa jemput singgah ke blog saya ye..
fatin6789 said…
salam..singah sini dari segmen abg ben..fatin tak join pon..sudilah ke blog fatin yer..(=

Dah follow sini(=
http://fatinliyana6789.blogspot.com/
anem ahia said…
hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

http://sukedukeblog.blogspot.com
singgah tgk blog pilihan hati kamoo ..=)
solomolo said…
singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...
Tengku Nizam said…
blog sy xde pon dlm list, hahaha
Lulu Caldina said…
ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)
singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~
Golden Rose said…
singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/
Zue Zoey said…
Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^
Ninie Dora said…
ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.