Dapat Job Jadi PA Macam Yvonne!

hantu raya hantu kom - kom ~ assalammualaikum!
bangun bagi gosok gigi ~ dah makan ke tadi?


ada ke hantu kom2? suka hati makan roti je aku ni. tapi kat atas tu kiranya pantun 2 kerat yang tak dikerat -.-'




okay, abaikan suma tu. kita fokus kepada isi tajuk hingga ke tulang2nya! ada company baru offer aku jadi PA a.k.a Personal Assistant macam si Yvonne dalam drama Nora Elena. tapi adakah bakal boss aku SEhensem & SEromantikA Seth??


tunggu jela jawapannya pada tahun 2020 sebab aku tak sure lagi nak terima ke tak offer tu. tapi company tu baru lagi & staff pun boleh bilang guna jari kaki & tangan. kena bincang dengan mak dulu. okaylah, bye Yvonne! duduk jela ko dalam hospital sakit jiwa tu T_T


p/s - semalam kat sini hujan & mendung sepanjang hari, tapi hari ni panas sepanjang hari. rasa nak makan aiskrim bersama ABC dan cendol!

Comments

angahIera said…
wow....dpt offer jd PA...hehehe..
Bizstudent said…
Tahniah sebab dapat kerja yang best!
Kathy Tuah said…
angahlera - hahaha..nangga lok macam ney kelak..

bizstudent - err..tq! tp x sure lagi :')

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.