klik sekali~

Sunday, June 12, 2011

Khas Buat Si Dia.

assalammualaikum & hi~

sayang,


sejak dua menjak ni, aku perasan yang kau mula berubah. kejap okay kejap tak okay. ke aku yang tak okay? yang tak tahannya bila aku dah ada feel 'bermesra' dengan kau, kau pulak buat dingin semacam! kau dah tak suka kat aku lagi ke? atau perasan sayang kau kat aku dah hilang?? sampai kau perlu layan aku macam ni??


kau tak ingat ke kenangan kita sejak setahun lebih yang lalu?? suka duka kita tempuh bersama. kalau kau sent mesej cakap nak duit, aku pergi bank in kat kau. aku bukan nak mengungkit tapi itu lah hakikatnya kan? tapi aku faham. kalau mintak duit tu pun bukan untuk orang lain, untuk kita berdua jugak. lagipun kau mintak rm48 je kan sebulan??


tapi akhir2 ni aku nampak sangat perubahan kau. sedih tau tak bila kau buat aku macam ni! kalau kau tak suka aku, kau cakap je kat aku! tapi sayang... kau bisu! kau tak boleh bercakap :'( tak apalah BROADBAND. aku cuba bersabar lagi, sebab aku masih sayangkan kau walaupun line kau ni dah macam siput sedut masak lemak T_T


bye!


p/s - maaf entri yang ntah apa2 -.-'

6 comments:

Mawar Berduri said...

kahkahkah.. 'sayang' aku pun mula meragam gak nie..

Kathy Tuah said...

tu lah kan, dia nak suruh kita berpaling tadah kut.. hahaha~

Ujang9897 said...

dulu kongsi kasih syg tak ramai.., skrang dah kongsi kasih syg ramai2..=)

*jwp berukband itu..hee

Kathy Tuah said...

yela kan?? tapi aku tak nak di madu!!! huwaaaa!!

CikNyz said...

hihihi mmg dah agak dah sayang awak tue...bukan orang....pakai BB pe ek?
ohya sy dah buat entry khas utk anda..

http://syazny7.blogspot.com/2011/06/rakan-blog-yang-ajak-tukar-link.html

Kathy Tuah said...

hehehe..pakai celcom :)