klik sekali~

Friday, June 10, 2011

Selamat Ulang Tahun Gadisarawakcorner!

assalammualaikum & hi ~




sebenarnya dua hari lepas ulang tahun yang pertama blog ni :') tapi macam mana tah aku boleh lupa pulak -.-' aku ingat bulan 6 tapi lupa tarikh dia. tapi tak apa, walaupun lambat 2 hari ni tak bermakna aku tak leh wish kat dia kan??


walaupun tak seGAH blogger yang lain, tapi alhamdulillah~ sebab gadisarawakcorner masih mampu bertahan sampai hari ni. aku masih ingat follower pertama aku iaitu anne! tq anne~ anne ni kawan sama U aku dulu :)


apa2 pun pada suma yang follow gadisarawakcorner ni, terima kasih banyak2. aku tahu banyak lagi kekurangan pada gadisarawakcorner ni~ harap2 lepas ni gadisarawakcorner terus memperbaiki apa yang kurang. amin!


okaylah, nak makan ubat ni. kalau demam makin melarat tak ada sapa nak update gadisarawakcorner ni. hu hu hu~ bye!


p/s - dah setahun aku berblog (^^,)


3 comments:

Rahmad said...

selamat ulang tahun..
teruskan berblogging..

Ular Boleh Jadi Gelang

Bui Idzra Ryn said...

selamat ulang tahun ngan blog ktk hehe..apa d berik ktk ngan nya tek..?

Kathy Tuah said...

rahmad - tq awak!

bui idzra ryn - nak berik kek jak kali tp yg makan nya kmk.. hehehe! apa2 pun tq :)