Butter Prawn @ Tanjung Lubang,Miri.

assalammualaikum & hi ~


serius. sejak dua menjak ni jiwa sedikit kacau bilau. tapi normal lah kan, dalam hidup ni tak kan hari2 happy je, ada jugak hari2 yang kureng happy T_T





jadi, untuk menghilangkan kekacauan yang mengacau yang tak sedap macam cincau baik aku up entri pasal makanan. malam ni pasal butter prawn. aku ni semua spesis lauk berasaskan udang aku suka. butter prawn ni aku makan dengan kekawan masa kat Tanjung Lubang, Miri. sedap sangat2 =P~


tapi aku belum penah try buat butter prawn ni. sebab confident level masih low -.-' okaylah, bye!


p/s - esok nak beli coklat agar hati ni jadi semanis coklat :')

Comments

Cik Ezy said…
nk udang 2 ckit boleh?
ngeh3
jie san said…
mcm sedap je...
Ums Niza said…
sedapnya...macam nak rasa pula...
Kathy Tuah said…
cik ezy - boleh..meh lah sini ^^,

jie san - mmg sedap :)

ums niza - meh lah sini kita rasa sama2..heeee~
udang besar-besar .. sangat suka ! .. yummy :)
syuwai said…
waaahhh~

meleleh air liuq!

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.