klik sekali~

Thursday, June 16, 2011

Mereka Abang - Abang Saya!

assalammualaikum & hi~



sebenarnya hari ni birthday abang aku yang paling kiri tu. *hepy besday abang dilah! tapi aku saja je letak picture ni. ada sorang lagi abang aku tak ada kat sini. dia yang paling sulung dan merupakan kembar kepada abang aku yang pakai baju petak2 tu. kita orang ada kembar wei!


dan untuk pengetahuan korang, abang2 aku sporting giler! dan aku selalu ikut dia orang jalan2 dan yang paling best aku selalu ajak dia orang jalan dan jarang ajakan aku di tolak. ala, dah nama pun adik bongsu kan? so faham2 je la (^_~)V


p/s - abang korang sporting tak?

No comments: