klik sekali~

Saturday, June 18, 2011

wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest

assalammualaikum & hi ~


pergi pasar beli ragi, jom join contest lagi *pantun 2 kerat*





sapa rasa ada anak or anak buah tu marilah kita join segmen ni dengan klik laju2 kat SINI. dah nak tutup wei! so cepat2!


tapi bila baca nama contest ni je macam tak sesuai je untuk aku yang tak kahwin lagi ni *eh, perlu ke bagi tau?? teettt!!* tapi tak apa, saja nak cuba try test. jadi aku pertaruhkan gambar anak buah aku. *aku tak sure lah diterima ke tidak kalau pakai gambar anak buah T_T





si kecik ni nama dia MOHD.IKMAL BIN SALEM. besday dia 8/4/2010. dan tarikh ambik gambar ni pada 2/6/2011. kiranya 2 minggu lepas. latest ni. hehehe~ dan nama saya KATHY BINTI TUAH. mak usu kepada si kecik. bukan mak susuan ye -.-'


p/s - tiba2 teringin nak ada anak :')

4 comments:

iz said...

comel anak buah!hehe

btw,new update..hehe

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/06/ohsuperbike-ku.html

Kathy Tuah said...

tq ^^,

safwanmahzin said...

comelnyeee diee..=)

NasZ said...

hai..segmen pantun dah habis la..haha..

MOHD NASER.com