Jom Terjah Blog Abang Saya.

assalammualaikum & hi ~


anak semut besar gajah, jom kita terjah!



malam ni aku nak korang singgahlah ke blog abang aku. abang kandung okay! bukan abang yang lain -.-' dia berblog since awal tahun hari tu. blog dia ni personal blog tapi more to masak memasak. dia juga ada guna tagline Dapur Tanpa Sempadan macam Cik Mat Gebu tapi tak sama. tak sama sama sekali T_T jadi pergilah bersuka - ria di blog dia kat SINI.


p/s - dia juga seorang yang baik hati. err..tetiba je ^^,


Comments

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.