Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!

assalammualaikum & hi~




jom kita join segmen Dayana ni. klik je SINI untuk keterangan lanjut ^^,


okay, berbalik dengan nombor kegemaran ~ saya suka nombor 8 sebab setiap password mesti ada nombor 8. kira nombor 8 ni nombor wajib ada la. hee~


kat bawah ni pulak senarai penaja hadiah. menarik kan hadiah2 yang ditawarkan??

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH !
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS)
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) .

tu je la kut. selamat mencuba untuk diri sendiri. tetiba je kan?? teettttt!!

Comments

EYFAalias said…
wahhh. sama lah fav no kite. aahhahaa
Dayana AZ said…
ramai jgk yg suke no 8 :)
thanks for joining! keep in touch n keep updated sbb mgkin tarikh tutup lg awal.

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.