klik sekali~

Tuesday, June 7, 2011

Hampir Seminggu Tidak Berblog T_T

assalammualaikum & morning ~


pertengahan tahun dah muncul lagi dan sejak bulan 6 ni berlalu, ini la entri pertama aku pada bulan June -.-' kesian kat blog ni dah ada 'tepecong' sebab hampir seminggu tak updated entri baru.


masa pegi miri 31/5 sememangnya aku bawak laptop. mana boleh tinggalkan tapi langsung tak ada masa nak hadap laptop 25 jam dan 8 hari seminggu macam sebelum ni. betapa busy nya aku -.-' tapi sebenarnya aku busy bercuti di miri & sabah seminggu lepas. maka dengan itu blog tidak lagi penting berbanding keseronokan bercuti bersama adik beradik, ipar duai & anak buah ^^




cuma balik dari sabah aku terus kena demam, selsema & batuk. masa ni pun tengah menyedut hingus dari terus keluar. sungguh 'ceridak' -.-' apa2 pun aku enjoy bercuti di sabah buat kali ke-2. pada naz sorry tak dapat jumpa sebab masa terbatas sangat :'( insyaAllah, ada masa nanti kita jumpa k~


p/s - first time bila demam aku rasa sume makanan tawar. demam sebelum2 ni okay je -.-'

2 comments:

Ms. Ann said...

emmm.. xpa.. kekadang jer if ada idea baru update...

seronok bercuti ek...

Agak Kurang Senang letak iklan camtu... Saya rasalah

Kathy Tuah said...

heeee..seronok sgt sampai terdemam2 -.-'