klik sekali~

Thursday, June 23, 2011

Bila Blog Kena Removed!

assalammualaikum & hi ~




sedang aku riang gembira merayap & menyusur bak ular ke blog2 insan lain tiba2 aku dikejutkan dengan picture kat atas tu. cheese cake punya blogspot, suka ria di hari raya je dia buat aku menggelabah selama satu perpuluhan enam saat T_T


tanpa membuang masa aku pun flashback kembali toturial yang penah aku baca kalau blog kita kena removed macam kejadian kat atas tu. dan alhamdulillah blog kembali ke bentuk asal :') sebelum ni tak pernah kejadian malang seumpama ni berlaku.


harap2 lepas ni tak akan berlaku siaran ulangan benda yang sama macam ni -.-' sayang sangat2 kat blog ni tau. okaylah, bye!


p/s - alhamdulillah sekali lagi~

4 comments:

cik nana said...

aishh takut nye. cik nana x pernah la jd cmni lagi. tapi list follower ngn blog yg follow hilang selalu la jadi -.-'

cik eira said...

huu jangan la eira pon kena juga nanti :)

**http://cikeira.blogspot.com

jia said...

alhamdulilah..
trkjut jgk jia td..

=')

Kathy Tuah said...

cik nana - harap2 x penah jadi kan? amin..

cik eira - sy doakan jugak eira x kene mcm ni ^^,

jia - alhamdulillah :')