klik sekali~

Thursday, March 31, 2011

Esok Balik Kuching.

assalammualaikum & hi.

dah lunch? aku lunch nasi lemak je walaupun dak ujang cakap tak berapa elok kan *memang tak elok pun* tapi tak apa sebab aku jarang makan nasi lemak :)

jap tadi bau pas singgah kat blog abang ben. betul cakap dia kalau nak sihat & cantik kena bersenam dan jaga permakanan. kalau korang nak tau lebih lanjut, singgah kat SINI. tapi bila cerita pasal kesihatan ni terus teringat kat mak yang sedang terlantar di hospital :'(

sebenarnya aku dah boking tiket balik Sarawak 16/4 ni macam yang aku cite kat SINI. tapi dua hari lepas mak masuk hospital. kakak cakap mak kena appendik dan perlu operate. lepas tu doktor pun dah ambik jugak mak punya sample daging kat breast mak. macam yang aku citer kat SINI dulu.

bila dengar berita macam ni terus aku discuss dengan abang aku yang kat miri untuk balik esok. yela time ni aku kat ipoh. jadi semalam terus boking tiket balik kuching untuk flight esok. abang aku lak dari Miri jadi dia balik hari ni.

semoga mak cepat sembuh. macam tu gak dengan bapak. amin~ okaylah, korang doakan sama2 ye. terima kasih sume.

p/s - menaip sambil tahan air mata! *mak & bapak! esok org balit kuching!!*







13 comments:

Ms. Ann said...

nak balit kuching ka???... take care tau

kathy said...

a'ah nak balik cna..thanks ann ^^,

Balkis said...

semuga permudahkan urusan kamu yee..n mak kamu cepat sembuh :)

kathy said...

amin..tq ya balkis :')

fahmie firas said...

Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Hazrina Erin said...

sebelum balit kuching, meh join GA..anda di tag!^^

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

kathy said...

fahmie - tq awak ^^,
erin - ok, nanti sy join ^^,

Qaseh dalia adelia said...

semoga mak selamat semuanya n take care selamat sampai ke destinasi

kathy said...

amin..tq qaseh ^^,

... said...

SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

semoga semua urusan kat sana berjalan lancar.. jangan lupa post cepat2 =)

keep in touch ok =)

bunga2hati said...

kesian kitak...mbak bersabar...bagus juak kitak pulang awal...mak kitak perlukan sokongan dan teman...kamek berdoa nya selamat...sampekan salam dengan famili ok...

SiS NaD said...

MGa MaK KaTHy CePaT SeMBuH... (^_____^)V

JoM BaCeR KiSaH GuRauaN YaNG MLaMPau!~

http://nadiah-muhammad.blogspot.com/2011/04/oh-satu-pembohongan-gurauan-melampau.html

kathy said...

tq suma sbb sudi singgah kat sini ^^,