BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL


Assalammualaikum & Hi..

Bila bukak blog je time lunch ni terus ternampak segmen abang Ben kita..so tanpa membuang masa saya terus MENjoinKAN diri..korang apa tunggu lagi, meh kita join ramai – ramai..klik SINI untuk keterangan lanjut..heeeeee~~ so, ni Q&A nya..

  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?

Mestilah pernah..*blushing*..mengada! huhuhu.. sebab jatuh cinta? Tak tau lah..yang pasti tiba – tiba je dalam hati ada bunga – bunga cinta..kerana keperibadian dia..

  1. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?

Taklah, sebabnya saya bukanlah cantik sangat pun so pilih yang sesuai di mata dan di hati.. *mode – merendah diri*

  1. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?

bahagian dada dia..heeeee~~ sebab? Rahsia =)

  1. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?

Mungkin kut, sebab masa single makan ikut suka je..kadang – kadang boleh skip tak makan..tapi bila dah kahwin makan ada orang teman dan bagi lelaki lak, makan ada orang yang masakkan..

  1. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..

Erm, rasanya tak semua lelaki kacak dan perempuan cantik macam tu..

  1. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia ' ..

Lelaki idaman?? Rasanya lebih ikut taste my family kut..bapak tak suka lelaki rambut panjang (saya pun tak suka) mak cakap dia mesti bekerja tapi tak semestinya lulusan U tau (yep, mesti bekerja) , pandai ambik hati keluarga dan KENAPA PILIH DIA?? sebab dia baik sangat, dia pendiam tapi lucu.. dia hormat saya sebagai kekasih dia, dia selalu ingatkan saya jangan lupa solat..banyak lagi lah..tapi dia pun manusia jugak kan ada kekurangan dan bagi saya kekurangan dia tu lah membuatkan saya cintakan dia sebab saya boleh terima kekurangan dia..macam itu jugak dengan dia..

  1. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?

Alhamdulillah..sangat berpuas hati..

  1. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?

Alhamdulillah, fizikal yang ada sekarang ni amat bernilai sekali..

  1. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?

perlu..tapi bukan untuk pasangan saja tapi untuk diri sendiri jugak..so, dua – dua kena sihat.. barulah OK!

  1. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..

Tak mujarab kut sebab saya tak yakin ia mujarab..sebab tu tak pernah cuba..hehehe~~

Okaylah saya nak makan..~love ya~

p/s – eh, sejak bila membahasakan diri ini “saya”?? ermmm..


Comments

Hazrina Erin said…
singgah dr blog abg ben^^

bagus2..ikut taste keluarga(:

singgah sini jom..
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html
mas saari said…
datang sini baca jawapan anda..

fizikal dan paras rupa nombor 2
yang penting hati!
nadiemsharmz said…
jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html
Dekcik said…
macam2 pendapat yang dekcik bace..
singgah lah blog dekcik

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/perempuan-kerana-fizikal.html
nikaviolet said…
dri blog abg ben..salam perkenalan yea....

follow awk nie...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/
Syazwani Jalal said…
i like ur answer no 6 ;)
Salasiah Ammar said…
hahahha...nice2...jom singgah cini plak

http://salsabilahammar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

anyway, cantik blog awk..;)
solo molo said…
kalo hati dah suke, semuanya tak kira dah...
pRiNCe said…
nice entry...:)
selamat berkenalan ye...:)
prince dtg dri blog bro ben..
lau sudi jmputla ke blog prince yg newbiee n buruk nie...
Sheraff Boroi said…
waaa suke dada eh..
laki dada mmg seksi kah3..
prempuan lagi aa >gurau je<

meh jenguk sini

http://sheraffroi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-fizikal.html
slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

wahh..nice entry!! wee!! lain entry lain pendapattt..besh2!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.