GEGAR BLOGGER BARU (Bila Abg Ben Berpayung Pink) Hahaha!!

assalammualaikum & hi.

x mo cakap banyak sebab aku nak join segmen abang ben kita ni. sapa nak join meh klik SINI.
*aku nak gelak dulu sebelum komen pasal gambar2 ni..hahaha!!* maaf ye abang ben! heee~


alala comey ^^,



errr..ganas lah pulak!!

okay abang ben, ni gambar yang saya pilih dan di ambik kat entri Chess..aku kene ngorat siot ngan jantan!

sebab saya pilih gambar ni?? bukan apa masa tengok gambar ni memang nak gelak je! hahaha.. sebab tu ambik 2 gambar, nak tengok perbezaan! tak sangka abang ben pandai buat muka comey! walaupun muka macam ganas semacam je..hahaha! *gelak lagi!* adoi! apa2 pun gambar ni paling best!!

okay, ni soalan yang serius sikit pasal kenapa nak jadi blogger. erm, sebenarnya buat blog ni sebab lecturer yang suruh. hee~ kalau nak cakap saya ni ikut tren masa kini rasanya tak kut. yela ada orang ni bila cakap pasal fb sibuk buat fb bila cakap pasal twitter sibuk buat twitter tapi saya lebih suka buat benda yang saya rasa sesuai dengan diri saya. sebab itu saya hanya ada fb dan blog. tapi blog lebih beri kesan sebab saya kenal ramai kwn yang bukan kawan yang saya kenal. macam kat fb boleh dikatakan 1 kelas, 1 u, sume ada kat fb tapi tidak di blog. so, blog buat kita lebih special! heeee~

blog yang wajib saya saya masuk hari2? abang ben, bangku kosong, yuyu, cik epal, fatin liyana & ujang.

okaylah ni je kut. apa2 pun peace no war.*tiba2 je*

p/s - nak sambung gelak tengok gambar kat atas ni..hahahahah!!!

Comments

Lulu caldina said…
keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..
singgah c ney..:)

comel lh abg ben pose ngn payung 2..;p

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html
Izamir Ridzwan said…
salam.. datang dari blog BA..

Jemput ke blog saya

www.izamirridzwan.com
Pembawa_Wacana said…
aik...blog ujang pun ade...dah popular dah kawan aku tuh...he he
NiSha said…
singgah ..
sy folow.. jgn luper updated..
nnti sy singgah lagi..
http://heandsheloves.blogspot.com/
lenloy said…
bersama-sama maju dalam dunia blogger..
salam singgahh!! (◕‿◕✿)
dari segmen gegar blogger baru
of course dari abg ben!!♥

kalo kita berblogging dgn hati yang ikhlas dan sentiasa memikirkan apa yang perlu untuk masa hadapan kita akan berjaya..usaha lebih dan bak kata abg ben " idea ada dimana2 cuma kita kena kreatif jer.."

salam kenal dari mommy weiyda
keep it up blogging ya!!‎
(◕‿◕✿)


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog
kathy said…
terima kasih sume sbb sudi singgah sini..tunggu kunjungan balas saye ye.. apa2 pun salam perkenalan ^^,
cEmpAkA BirU said…
salam singgah...

Penat berjalan-jalan seharian

Jom sama-sama memajukan diri dalam dunia blogger

=)
fashah84 said…
salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)
nadiemsharmz said…
salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru
solo molo said…
salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~
diyana said…
singgah dari blog abg ben !! ^^ suka3..
Fuuyooh said…
salam kenal.. pak aji datang dr blog hj ben.. hehe
Cikin said…
haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:
SiS NaD said…
SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V
Hazrina Erin said…
hai geng gadis semasa^^

jom singgah (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html
pRiNCe said…
sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.