klik sekali~

Thursday, March 10, 2011

Comeyy Tak Budak Ni??

assalammualaikum..


er..semalam aku ada bagi tahu kan yang aku akan balik kuching bulan 4 ni..tak sabar nak jumpa mak, bapak, adik beradik dan anak - anak buah ku..tapi sayangnya sorang anak buahku ni tak ada kat kuching..jadi aku buat entri khas untuk dia :)


malas nak citer panjang lebar lah kan..aku nak tanya korang ni, comey tak budak ni?? okay, nama dia Dania Nur Alesha..umur dalam 3 tahun..dialah anak buah yang aku maksudkan itu!! *keciwa sebab tak dapat jumpa si comey*

okay, 1st ni picture masa dania bercuti ngan abah dan mama nya kat port dickson..aku ngan incik abang jadi tourist guide..hihihi~~

lihatlah dunia, betapa comey dan cute miut si kecil ini!! seronoknye dania dapat holiday kat kundasang..yang penting aku yang capture picture ni okay! heeeee~~


ni lak kat miri..tapi aku tak ada time ni sebab aku dah kat ipoh..huhuhu..aku ambik picture dari FB abang aku..heeee~~ dania ni memang suka sangat kalau berjalan di persisiran pantai..kiranya port feveret dialah pantai2 ni (^.~)V dan dia juga suka makan ikan!!

si tembam yang kuat berjalan! masa ni ngah bercuti kat melaka..dania seronok sangat masuk kat muzium samudera tu..yelah, dapat naik kapal besar :D

comey kan dania pakai baju kurung di pagi hari raya ??(raye tahun lepas) tiap2 pagi raya macam ni lah keadaan rumah aku kat kuching..sesak oleh adik beradik dan anak buah (^_^)..miss ngan dia orang sume!

masa ni kita orang kat shopping mall area KL..dania dok tengah usha kasut baru..yang x tahan nya, kasut saiz orang dewasa tu gak dia nak..eish3! layan je lah kan??

haaa.. ni lah abah dan mama Dania..yang merangkap abang aku dan kakak iparku! abah Dania ni lecturer dan mama dia lak cikgu..tapi Dania besar nak jadi doktor! *macam2 tau je aku ni*..apa2 pun love ya ~~(^.^)~~

p/s - entri ini di buat sebab miss sangat kat dania..balik kuching bulan 4 nanti tak dapat jumpa dia sebab dia kat miri :(

6 comments:

TrigYy said...

comey2x

crayon said...

ya tuhan... awat tembam sgt? mai nak cubit pipi mai

kathy said...

trigyy - memang comey pun..hihihi~

crayon - ouch! sakitnyer..uwaaaaa!! *dania yg jawab*..huhuhu~

Qaseh dalia adelia said...

ololo omei n tembam !

kathy said...

qaseh - tau xpe, geram tengok dia ni..heee~~

♥Mrs.Eady♥ said...

tersgt laaaaaaaaaaa comey!suka suka :)