klik sekali~

Thursday, March 24, 2011

GEGAR KENTUT (1 Blogger 1 Malaysia)

NAMA KUMPULAN :

1 Blogger...1 Malaysia (pasti kentut)

KENAPA KAMI PILIH NAMA INI :

Dalam komuniti blogger ada pelbagai kaum..ada pelbagai bangsa..melambangkan 1 komuniti blogger yg bersatu! Geng blogger takkan berpecah jika semua bersatu..


KETUA KUMPULAN :

Ujang9897

KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN :

sebab dia paling berusaha mengumpul ahli2 kumpulan ni ..heeee~ *ko memang terbaek lah ujang!*


SENARAI AHLI :















PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :

positif
dapat kenal ramai blogger dalam Malaysia ni & kadang2 ada tips untuk para blogger yang lain.

negatif
ramai yang tak tau pasal 1tube.my ni, so kena buat promotion lebih sikit *sebab aku pun baru tau baru2 ni..adoi!*. pastu bila dah ada vlog tu mula ada yg tak puas hati..lepas tau faham2 jela, ada mula dok nak kutuk ke apa. ermm..

4 comments:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

wahh..kathy smpat join ea segmen 2nd ni. wuwuw...keje membuatkan naz tak dapat join.sobsob

kathy said...

tu pun dak ujang yg masukkan sy kat group diaorang~ heeee~ xpe, nxt time msti abg ben buat lagi game~ pastu kita GEGAR ramai2 ^^,

Dda Ly said...

gudluck ye kamu..:)

meh ke rumah..
~dialog danish~
keep in touch ye..♥♥♥

athirah said...

kata 1 kump.. apsal link trex xde?? ;(