GEGAR KENTUT (1 Blogger 1 Malaysia)

NAMA KUMPULAN :

1 Blogger...1 Malaysia (pasti kentut)

KENAPA KAMI PILIH NAMA INI :

Dalam komuniti blogger ada pelbagai kaum..ada pelbagai bangsa..melambangkan 1 komuniti blogger yg bersatu! Geng blogger takkan berpecah jika semua bersatu..


KETUA KUMPULAN :

Ujang9897

KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN :

sebab dia paling berusaha mengumpul ahli2 kumpulan ni ..heeee~ *ko memang terbaek lah ujang!*


SENARAI AHLI :















PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :

positif
dapat kenal ramai blogger dalam Malaysia ni & kadang2 ada tips untuk para blogger yang lain.

negatif
ramai yang tak tau pasal 1tube.my ni, so kena buat promotion lebih sikit *sebab aku pun baru tau baru2 ni..adoi!*. pastu bila dah ada vlog tu mula ada yg tak puas hati..lepas tau faham2 jela, ada mula dok nak kutuk ke apa. ermm..

Comments

wahh..kathy smpat join ea segmen 2nd ni. wuwuw...keje membuatkan naz tak dapat join.sobsob
kathy said…
tu pun dak ujang yg masukkan sy kat group diaorang~ heeee~ xpe, nxt time msti abg ben buat lagi game~ pastu kita GEGAR ramai2 ^^,
Dda Ly said…
gudluck ye kamu..:)

meh ke rumah..
~dialog danish~
keep in touch ye..♥♥♥
athirah said…
kata 1 kump.. apsal link trex xde?? ;(

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.