klik sekali~

Friday, March 18, 2011

Segmen : Ady Budika cakap aku takde entri?!


Assalammualaikum & Hi.

tengok title ni je dah buat aku terus menJOINkan diri sebab hari ni aku memang tak ada entri lagi..huhuhu..

kalau korang nak join meh klik SINI..

ni jugak 1st time aku join segmen Ady Budika ni =)

dan picture yang aku pilih ada kat bawah ni..picture ni aku ambik dari entri
Selamat tinggal LALAT.. aku akan terbang balik Kedah.. Blogger Utara, kita ada mini gathering!!!



okay, kenapa aku pilih picture ni??

~ sebab kombinasi warna yang cukup menarik iaitu biru, hitam, hijau dan kuning..(ni warna dari pandangan mata aku lah ye)

~ bagi aku warna2 ini punya keindahan sendiri seperti biru itu sentiasa muda, hitam pulak punya aura, hijau sentiasa kelihatan segar manakala kuning penyeri rupa..(bahasa jiwa bangsa ni tau)

~ jadi, walaupun picture ini nampak bersahaja tapi tetap beri kesan pada orang yang melihatnya..nampak tenang je kan??..lagipun warna hijau lebih mendominasikan picture ini jadi sesuai sangatlah untuk orang rabun macam aku ni..biar terang sikit mata!

okaylah, tu je la..heeeee~~


3 comments:

solo molo said...

cantik pic pilihan...

Miss Ran said...

tk perasan ade pic ni pon hehe

kathy said...

solo molo - tq =)

miss ran - xpe, pic donat yg awk pilih pun okay dan yg pnting nmpak sedap ;)