klik sekali~

Thursday, March 24, 2011

Saye Masak Untuk Si Dia. Baikkan Saye? Heee~

assalammualaikum & selamat petang.

tepat kul 7 malam aku telah berjaya menyiapkan makan malam. *tersenyum gembira*.masak yang simple je sebab aku ni tak pandai masak sangat, cukuplah untuk buat makan sendiri (^_~)V . nak tau aku masak apa?? tengok kat bawah ni..tadaaaaa!!!

ni la menu makan malam aku. ada asam pedas tetel, buncis masak tumis, tempe goreng kari & jering. *sambal belacan tak buat lagi.* tak lupa jugak buah mangga & jambu batu tanpa bijik. heeee~ tak sabar nak makan dah ni =P~

dan aku tau mesti korang tertanya - tanya kenapa aku siap letak dalam kontena ni.*tau tak apa kontena?heee~* sebenarnya yang dalam kontena ni untuk 'abang sayang' *blushing*. dia kena pergi site malam ni so aku tapaukan sekali tuk dia. pastu tak yah dia nak tapau makanan lagi. errr, aku tau korang tengah puji aku ni baik kan?? aku memang baik pun dan insyaAllah akan jadi bakal isteri solehah. *sebelum kawin, kena buat baik dulu..kihkihkih..ops! gurau k*


okaylah, aku nak mandi - mandi ni. kejap lagi nak maghrib. malam karang sambung lagi k..


~love ya~


p/s - ntah apalah rasa makanan aku ni sebab time masak tadi lupa nak rasa -.-'


6 comments:

Ms. Ann said...

katty.. sedapnya aku nangga makan nie... mau juga.. pos kat melaka ley tak..

kathy said...

hehehe..nnti sy pos kan kat anne ;)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ololohh~ sweetnye. teringat kenangan lama dlu. rajin jgak tapaukn utk 'si dia' dlu. skrg dah 'menjanda', tadak dah aktiviti gtu. heee. kirim salam tempe tu. nampak sedap.

starangkor said...

soly2011
bigbigshowgay2011
sex2011twt
khmergirlshow2011
bangyaicity2011.blogspot
angkorstarly.blogspot

kathy said...

naz - xpe, mayb xde jodoh..tempe tu nmpk je sdp..tp xlah sdp mane..heee~

مستقيم محمد نجيب said...

saya suka makanan sarawak especially gadis sarawak yg berbakat memasak dan membuat kuih/kek