klik sekali~

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


assalammualaikum..

erm, bila korang tengok title mesti korang tau pasal segmen ni kan..saja nak join sebab pagi ni belum ada entri menarik nak aku kongsikan..so jom dengar jawapan dari blogger dari Sarawak ni! yeah!!..heeeee~

1 - Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?

aku rasa 60% mereka ni ikhlas..sebab lelaki ni lebih cakap lepas je..tak macam pempuan..tapis tu tapis ni (alasan - pempuan ni nak jaga hati org)..hihihi~

2 - Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?

rasanya sekarang ramai dah letak gambar..kadang2 lelaki yang lebih bergambar sakan dari pempuan..so, kiranya dah tak ramai yang malu letak gambar..

3 - Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..

erm, sebab apa ye? mungkin sebab saja suka - suka..atau pun jawapan yang biasa kita dengar "sekadar nak berkongsi cerita"..(ni macam jawapan aku jer..)

4 - Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?

yeke? ni susah nak jawab sebab tak berapa nak perasan..maaf ye (^^,)

5 - Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..

Ben Ashaari & zack

6 - Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

apa sahaja berkaitan dengan lelaki agar pempuan lebih mudah faham..(alasannya - saya susah nak faham perangai lelaki!!)..heeee~~

so, ni pendapat aku okay! pendapat korang pe lak? kalau nak join klik SINI

okay, selamat berhujung minggu..love ya ~~(^_~)~~

12 comments:

solo molo said...

salam ziarah dari segmen panas En Ben...

muhamad hanif said...

err..60 %. .40% lagi ?

ahaha..

singgah dari blog BEN ASHAARI..

kathy said...

solo molo - tq sebab singgah ;)

muhamad hanif - 40% tu simpan! hihihi..pe2 pun tq sebab singgah ;)

Un Phat Lee said...

60 percent je? haha

kathy said...

errr...macam ada lagi yang nak tuntut balanced 40% tu?? saya simpan dulu ye..mane leh bagi korang 100%..heeeee~ apa2 pun tq sebab singgah ;)

imnabila said...

hye...
singgah dari blog abg ben
nice blog !
follow u ~ :)

Cik Sue said...

masing2 dgn pendapat masing2..jom2 kita tukar pendapat... salam perkenalan.. =D

kathy said...

imnabila - hi, tq sbb singgah..heeee~ sy pun dh folo awk ;)

cik sue - salam perkenalan jugak ;)

Chekgu Azrine said...

salam singgah dari blog BA...jenguk2 pendapat blogger perempuan

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

masing2 berhak beri pendapat!
jom baca pendapat saya jugak

Chekgu Azrine said...

salam perkenalan dari segmen abang ben

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x