SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

assalammualaikum..

hari ini baru berkesempatan buka blog sebab siang tadi sibuk mencari langsir untuk hari raya yang bakal tiba *sungguh semangat aku ni kan?*..dan bila buka je blog terus ternampak member - member yang lain dah join segmen ni..so aku pun terus TERjoin sekali..*alasan je TER tu*..pada siapa - siapa yang tak join lagi, meh lah join ramai - ramai..klik je SINI untuk keterangan lanjut..ahaks!

baca dengan tenang jawapan dari orang Sarawak ni..hee~
  1. LELAKI pilihan anda ?

Yang ada ciri - ciri macam bapak, abang – abang yang ada kat Sarawak tu dan my future husband “ abang sayang” Azfar (insyaAllah)..

  1. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?

Mestilah perlu, kenapa?? biarlah rahsia :) definasi seksi seorang lelaki pulak??err..apa ye? Bagi aku lelaki seksi bila dia punya dada yang bidang..ngeeeee~~..*sungguh berterus terang betul lah kamu ni Kathy!*

  1. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?

Memandang diri ini belum berkahwin, jadi abang sayang memang berkorban dalam memiliki cinta diri ini..*ceh! ayat bukan main lagi*..tapi lepas kahwin nanti tak tau lak macam mana kan..harap – harap masih berterusan macam tu..amin :’)

  1. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?

Sudah tentu TIDAK..alasannya hanya satu, aku tidak sanggup berkongsi kasih dengan perempuan lain..

  1. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?

Tikam dia masa dia tidur..hahaha..padan muka dia!! ops! Tak lah sampai macam tu kan, aku akan tanya dia dulu..kalau dia masih berselindung, aku tanya lak perempuan tu..kalau dua – dua tak mengaku, tak apalah..tapi aku akan pastikan mereka terkantoi depan aku walau apa secara sekalipun..*tapi aku harap benda - benda macam ni tak akan berlaku lah..amin*

  1. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?

Entahlah, aku rasa dua – dua sama je..

  1. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??

Aku rasa perempuan ni setianya lebih sikit dari lelaki..sebab, perempuan boleh teruskan kehidupan macam biasa walaupun ditinggalkan suami atau suami mereka meninggal sebab tu ramai ibu tunggal yang berjaya..tapi ada jugak lelaki yang setia kan??* kalau tak cakap macam tu ada lak yang ngajuk nanti..hihihi*

  1. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

Ya, terlalu mudah cemburu..heeeeee~~

itulah jawapan yang ntah apa - apa aku bagi..lagipun time ni kat kedai mamak jadi tak dapat nak fokus jawab soalan..hahaha..*alasan yang sungguh baik Kathy!*

okaylah,selamat malam semua..love ya (^_^)V..


Comments

apisv2 said…
salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2
pRiNCe said…
entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
datang dari blog bro ben..
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.