klik sekali~

Monday, March 28, 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong

assalammualaikum & hi.

kejap tadi join segmen abg ben, ni nak join segmen en.hasrul lak. heee~ sape2 nak join meh klik SINI.



soalan nampak senang tapi susah jugak nak jawab ni. huhuhu~ kenapa blog saya perlu trafik ye?? okaylah, ni jawapan yang jujur dari saya. erm, sebenarnya sape2 dah ada blog pasti nak ada pengunjung. sekurang2nya ada jugak yang sudi singgah membaca hasil tulisan kita. lagi2 yang sudi memberi komen. jadi bila ada pengunjung makin semangat nak berblog. lagi2 blogger baru macam saya.ermm~

memandangkan saya orang sarawak jadi banyak benda saya nak share kat semua. bukan tak ada blogger sarawak yang lain tapi blog ini dari sudut pandangan saya pulak. dan kat blog saya ada RESEPI MASAKAN SARAWAK, TIPS DAN INFO, dan BELAJAR BAHASA SARAWAK. yang lain tu biasalah penuh dengan cerita2 sendiri. heeeee~

tapi apa2 pun, saya pun punya target supaya trafik kat blog saya cecah 10k dalam masa 5 tahun lagi. agak2 leh tercapai tak??heeee~ bukan apa target kenelah realistik kan?

okaylah, tu je. eh! dah tengah hari ni. jom kita makan =P~

7 comments:

hasrul hassan said...

Salam. Terima kasih.

bunga2hati said...

wah...kamek pon org srwk..kamek nak join kitaklah...ok!!

Dda Ly said...

insyaAllah tercapai...gud luck!! :)

meh ke rumah..
~Addina Dania ku sayang..~
keep in touch ye..♥♥♥

syairahmohdanuar said...

wahh.10k.smoga hajat tercapai yeah! :)

Ija said...

kamek org srwk yg tak fasih speaking srwk

Axieda'great said...

saye datang ni2 nak bagi trafik naik

kathy said...

tq sume sbb sudi singgah sini ^^,