klik sekali~

Sunday, July 3, 2011

Golden Churn diSAHkan Halal

assalammualaikum & hi ~


rupa2nya dah ada keluar kat paper pasal golden churn ni. bukan apa, sebelum ni kita orang memang guna brand ni untuk buat kek ke apa. tapi bila dapat berita pasal golden churn ni tak halal maka pembelian golden churn terus dibekukan T_T




tapi sekarang alhamdulillah, sebab golden churn dah disahkan halal. bolehlah pembelian golden churn ni dibuat semula ^_^


p/s - tak sampai sebulan lagi nak puasa :')

3 comments:

SoLy SoLicious said...

yeah..xsabar buat biskut raya

Kathy Tuah said...

sama lah kita ^^,

zarahanggun said...

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/KeklapisgunamentegaGoldenChurndimusnah/Article

Goldern Churn tetap haram ada DNA bab*