Dasar Binatang!

assalammualaikum & hi~




hari ni mood berblog turun ke tahap negatif. tak tau kenapa. mungkin disebabkan pertukaran hormon? atau sebab si dia lambat reply mesej? adeh, dah nama pempuan kan? suka je nak jadikan isu lambat tu, untuk tarik muka empatbelasperpuluhanlima. eh, tak sume pempuan macam tu. aku sorang je kut -.-'


tapi sebenarnya, sume mukadimah tu tak ada kaitan dengan entri kali ni. aku nak share pasal kucing kesayangan mak aku ni *sila rujuk gambar kat atas* adoi!! kemain kau tidur berbantalkan betik, berpelukkan pisang?? ceh! dasar binatang!


jadi, kesimpulannya kat sini. jangan suruh kucing korang ikut aksi di atas. sekian! 


p/s - kucing ni mata dia juling. serius!

Comments

EiZaRaZiErYa said…
ahahaha..muke die xboleh blah kan..
SoLy SoLicious said…
enak gile kucing tu tido..hehee
Cik Ezy said…
empuk sgt kot betik tu..
haha
cik riffa :) said…
alala..santai betul kucen tu
hhi.
lamanyeee tak singgah sini..
akak apa khabar??
Kathy Tuah said…
eizarazierya - tu la pasal! adoi..

soly solicious - tau xpe :)

cik ezy - mungkin jugak ;p

cik riffa - akak ok je, akak pun lama tunggu kunjungan riffa :')

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.