Segmen : BEN ASHAARI dan BLOGGER ..

assalammualaikum & hi~




lama tak join segmen abg ben. jadi pe kata hari ni kita join reramai dengan klik SINI laju - laju. 





okay, gambar yang aku pilih adalah CHEESE BAKED MEATBALL - pizza hut. memandangkan nak puasa kan jadi aku pun pilihlah gambar berunsur makanan. hehehe. tapi kalau nak ikutkan gambar yang terbaik memang tak adalah sebab aku ni mana pandai ambik gambar cecantik. kamera pun yang biasa - biasa je -.-' 


peristiwa gambar ni pulak? ala, aku baru je makan cheese baked meatball ni minggu lepas. bila dah makan ni, terus pizza aku abaikan. sedap pulak meatball dia. ke yang kat IKEA tu sedap lagi? aku tak penah pun pegi IKEA jadi tak penahlah rasa meatball kat sana. orang jauh katakan. sobsobsob~ 


p/s - selamat menyambut bulan Ramadhan!!

Comments

AMMAR YASIR said…
Lapar..... Sedapnya...mintak sikit
Haris Kaito said…
dari blog abg ben...
jom baca entri sy lak..
kalau sudi, boleh follow sy :)

JOM TERJAH SINI!!
Adylia Qarissa said…
ish...rasa nak makan..ermm..nyummmyyy
Munna said…
uit...nmpk sdp la...huhu

folo sini dr blog ben =)
QueeN TerataI said…
errrr.. tiba2 rasa lapa plak.. hehehe
Azzah said…
wah sedapnya..singgah
DoodleLicious said…
wahhh pantasnyer join

sajerr jer nak buat orang terliur ekkk...
haslinda said…
wahhh... terliur la tengok gamba mknn :)
mrs puex said…
salam..

singgah dari segmen abang ben..

dh folow u..

jom singgah my belog :

http ://mrspuex.blogspot.com
DaYaH JeLitA said…
Haii saya datang dari segmen..nyam nyam sedappp...huhu...jom singgah ke blog saya^^ : Segmen Ben Ashaari | Aku Penyayang
Atiqah Wadiah said…
perghhh!!t'liuq..huhu
selamat berkenalan. wahh ! lame giler tak makan pizza. sedap sedap ! :)
nice pic..!!!
singgah dari segmen abang ben...
ked said…
lapo lak tengok gmbo makanan camni..wuuu~~

dtg dri segmen abg ben gak..
http://dearked.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html
mawarseri said…
saya suka makan...saya suke gambo ni...hihihihi...**sy sudah menanbahkan bilangan follower awak...leh lah follow saya plak @http://mawarseri.blogspot.com/
SoLy SoLicious said…
datang dari segmen BA.. melawat kamu nengok gambar2 ..hee


http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-nengok-gambar.html
Aku DaN SeSuAtU said…
sedapnyer..lama xmkn pizza
jom tengok2 gambar di sini pula:)

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html
QasehSuci said…
lapar prut bila tgk pic nie...nyum2...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-dan-blogger.html
anismelon said…
lapo perut nie tengok makanan..hehehe..datang dari segmen abg ben..:)
azlina_muhammad said…
aduishhh terliurla...sedapnyee....

jemput singgah
http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-dan-blogger.html
Nor Shazana said…
nyummy2.. macam besh je.. nasib baik hari ni tak puasa lagi.. mau kecur air liur karang..:)


http://shahimarzone.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-jom-tengok-sini.html
Mak aihh terliur eden :9

salam singgah dari segmen Ben :)
Lulu Caldina said…
laa, kebetulan lak kan, lulu baru jer balik dari pizza dan makan menu ni tadi :) siyes tak puas, tgk gambar tu terliur lagi...ekeke
orang cakap meatball ikea ad tambah ngn daging viva.....
dah jadi was2 nak makan sana....
fida said…
singgah sini. :)

fuiyooo tgk gambar kecur ayaq lioq. :(

sedapnye.. seb bek x puase lg. hahaha. ;0

singgah dri segmen abg ben. :D
Yumida said…
nyaman nya....mintak sikit! mun bln posa ngga pic tok alu terlio..

jom nilit pic kmk lg...
PeRmAtA bIrU said…
tiba2 teringin makan pizza.. sok da puasa.. huhu:)

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.