Blogku Belum Popular.

 assalammualaikum & hi~



 klik SINI laju2 kalau nak join!


lama dah aku tak join mana2 segmen. jadi hari ni nak join segmen yang lulu buat ^_^ sebab segmen pasal blog yang belum popular macam blog aku  -.-' bagi aku sesuatu blog tu benar2 popular bila dia punya ramai follower + pembaca tegar. kalau setakat ramai follower tapi tak ada yang nak baca rasanya tak cukup popular kut (^_^)V 


tapi aku yakin ramai yang dalam diam ingin jadi blogger popular kan? eleh, tak yah tipu la. hehehe~ tapi apa2 pun janganlah sampai kita lupa tujuan asal kita berblog. kalau dah tujuan asal berblog untuk popular tu kena usaha lebihlah kan? kalau macam aku ni kejap updated kejap tak jangan mimpi nak popular T_T sekian terima kasih *eh..tetiba*

Comments

Marina said…
Blog tak popular datang melawat...

Jom melawat blog tak popular
Blogku Belum Popular
Mizz ErMa said…
sy lak xpenah join mana2 segmen..hehe
et said…
et dtg cari kenalan..

jumpa di blog popular cik lulu..
japilla said…
jalan jalan sini dari segmen yang sama :D
Ums Niza said…
jomlah kita mempopularkan blog sendiri...hehehehe...dalam masa sama popularkan blog rakan kita juga...
Kathy Tuah said…
tq sume sbb sudi singgah sini :')
Fara said…
melawat ke sini..dari segmen yg sama..jom ziarah ke blog ku juga...salam kenal..follow me back yer kathy..

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.