Resepi Kek Tiramisu.

assalammualaikum & hi ~


semalam aku buat kek tiramisu. teringin nak makan. jadi aku dengan sedaya upaya buat kek tiramisu tu menggunakan kek span (sponge cake) sebab kat rumah ni ada tepung sponge cake je, jadi kena buat sponge cake dulu -.-'


kek tiramisu dari hasil titik peluh saya :')

siap je sponge cake kena tunggu dia sejuk2 pastu mintak mak potong tiga lapisan. kalau aku yang potong sure confirm dan pasti kek tu hancur berderai dek terkena sentuhan kasar dari perempuan selembut aku ni T_T


ni saya punya ^_^

jadi, pada seluruh warga kampung dan kawasan2 yang sama waktu dengannya ----- sila klik SINI laju2 untuk mendapatkan resepi lagi enak berkrim disukai ramai. mula2 takut jugak tak jadi kan tapi alhamdulillah, menjadi jugak. anak2 buah aku suka makan. siap ada yang suruh bukak kedai kek lagi. comey kan mereka :')

apa2 pun terima kasih kepada fatin liyana untuk resepi yang maha sedap ini (^_^)V

p/s - walaupun presentation dia tak berapa nak cantik tapi sedap sangat2! bukan nak puji diri sendiri tapi tu lah hakikatnya ;p


Comments

Dekcik said…
pandainye wat..nmpak mcm sedap sgt 2..terliur sudah..hehe..
salam...uiks! terliyur lah tgk kek ni...nak mntak resepi lah. leh coba ;)
Ms. Ann said…
emmm kathy nampak sedap.. tu belum rasa lagi tu.. pandainya kamu buat.. kalau saya... hik..hik... fham2 jer lah
Kathy Tuah said…
dekcik - ikut resepi tu yang pandai..kalau x.. fhm2 je lah.. hehe

ibu MZW - wslm.. silakan ^^,
Kathy Tuah said…
ann - adoi! ni pun try je ann.. nasib baik jadi :')
Dea said…
nyaman eyh..sa mk plah jwk..:)

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.