Maaf, GCB Burger Bukan Pilihan Saya!

assalammualaikum & hi~




aku pasti ramai penggemar gcb burger kan? tapi kenapalah deria rasa aku ni tak boleh terima gcb tu. adeh! memilih lah pulak kan? dah lah dapat free T_T 


nasib baik insan yang bagi free tu boleh aku demand mintak double cheese burger. hahaha. dah dapat free, demand pulak. huhuhu. alang - alang orang dah bagi kan, jadi alang - alang tu aku demand lah sekali. tapi serius, gcb aku tak suka. ke, dia orang kat sini tak pandai buat. teeeettt!!!


jadi kesimpulannya yang kat dalam gambar kat atas tu merupakan gcb *burger yang tak ada baju tu*, double cheese dengan kentang. aku layan double cheese je -.-'


p/s - lepas ni nak demand ayam mcd pulak ^_^

Comments

ainnoraini said…
gcb tu anak kak ain mmg suke sangat..maknye suke makan double chessbuger jer...
Dea said…
jrg mkn mcD...:P.. hehe.. last mkn masa kt eport taun lepass kot..:P
mumui said…
ala... sdap bh..hehe
SoLy SoLicious said…
sy layan semua...asal pewut kenyang..heee
Kathy Tuah said…
kak ain - kan, double cheese sedap lagi.. heeee~

dea - hahaha..xpa, kat ranto kita tok leh kira brapa jak mcd nya..

mumui - yaka? kmk x minat gilak.. hihi..

soly solicious - bagus betul mcm tu ^_^
mama@eCha said…
MCD kmk suka apa pun saja..paling2 bila ada yg baru!!jom kt lepak d MCD suatu masa nanti hehehe..kmk belanjar, ktk bayar..ok x ok???
Kathy Tuah said…
hahaha..ok, kmk bayar tp pakei duit ktk ;D
[sutera kasih] said…
lagi suka double cheese burger & fries yummy hehe

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.