klik sekali~

Friday, July 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

assalammualaikum & salam jumaat ~



nak join klik SINI laju2!


soalan no 4 tu nak kita tulis apa2 je. erm, tak tau nak tulis apa -.-' tapi harap2 kali ni dapat join semua segmen berkaitan dengan GEGAR BLOG JULAI ni.

jadi abang ben buatlah segmen berkaitan apa2 saja blog2 yang terlibat *contoh macam cari description sesebuah blog dan cari apa2 saja yang pelu dicari* tapi kenalah bagi kan dalam kumpulan kalau tak berpinar bijik mata nanti ~ apa2 pun semoga berjaya sume ^_^


p/s - tadi cakap tak tau nak cakap apa T_T

28 comments:

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!
JOM JOIN BLOGLIST!!

farysa allyssa said...

datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

ღ Sis Aieda ღ said...

datang gegar sini ((:

http://aiedasyid.blogspot.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

HaFizaH aYu said...

kasi gegar blog u plak..hehehe

http://ayuitukamu.blogspot.com

LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
2. Inilah Yang Dikatakan Sooooo Good Tu?! Biadap Sungguh! Boleh Lingkup KFC Gara-Gara Video Ni
3. Menara Jam Atkinson - Antara Bangunan Tertua Di Kota Kinabalu, Sabah
4. Friendster Bertukar jadi 'Gamester'
5. Budaya "I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"
6. Farmville Memang Wujud Di Papar, Sabah

by LUNA LANUN

TeAqArH said...

kasi gegar belog ini...yeaahhhh

Jom baca: gegar blog julai 2011 l

John Rennoult said...

blukk I dtg n follow.. :)

AtiQah said...

jom gegar menggegar...^^
jom follow2...

http://forbiddentqa.blogspot.com

Emma said...

dtg gegar sini.. :)
meh jenguk ema pulak tau..

osHin said...

oshin datang menggegar kat sini !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

me@monolog said...

kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Nurita Zakaria said...

dtg gegar blog di pg isnin... tuan rumah jom gegar sama...
http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A N E F F said...

Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

Fadzmie Mohamad said...

Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #

CikMiMiey said...

datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

selamat petang ^^

rizaros said...

salam pkenalan :P datang gegar jgak.. :) dh follow, jom follow sy jgak. untuk semangat berblog...
rizaros.blogspot.com

Shuk_ArChie said...

Shuk datang gegar sini & follow... jom jadi rakan blogger shuk ;)
Klik Sini untuk melawat blog saya!

A-L HAQIM said...

Sallam Gegar kan blog nie..banyak info laa..saya dah jadi pengikut setia anda..

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-

lenloy said...

Jom singgah sini.. T_T
http://lenloy-closet.blogspot.com/

Shima said...

salam..sekali gik singgah sitok..
terimak kasih sudi singgah kat blog kamek yg masih baru ya...