GEGAR BLOG JULAI 2011

assalammualaikum & salam jumaat ~



nak join klik SINI laju2!


soalan no 4 tu nak kita tulis apa2 je. erm, tak tau nak tulis apa -.-' tapi harap2 kali ni dapat join semua segmen berkaitan dengan GEGAR BLOG JULAI ni.

jadi abang ben buatlah segmen berkaitan apa2 saja blog2 yang terlibat *contoh macam cari description sesebuah blog dan cari apa2 saja yang pelu dicari* tapi kenalah bagi kan dalam kumpulan kalau tak berpinar bijik mata nanti ~ apa2 pun semoga berjaya sume ^_^


p/s - tadi cakap tak tau nak cakap apa T_T

Comments

Haris Kaito said…
dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!
JOM JOIN BLOGLIST!!
farysa allyssa said…
datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/
gadis melayu said…
datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway
datang gegar sini ((:

http://aiedasyid.blogspot.com
,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011
HaFizaH aYu said…
kasi gegar blog u plak..hehehe

http://ayuitukamu.blogspot.com
TeAqArH said…
kasi gegar belog ini...yeaahhhh

Jom baca: gegar blog julai 2011 l
John Rennoult said…
blukk I dtg n follow.. :)
AtiQah said…
jom gegar menggegar...^^
jom follow2...

http://forbiddentqa.blogspot.com
Emma said…
dtg gegar sini.. :)
meh jenguk ema pulak tau..
osHin said…
oshin datang menggegar kat sini !!!

http://gurlgemini.blogspot.com
imnabila said…
harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)
Alya Esprézzo said…
yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html
me@monolog said…
kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html
A M E ! said…
hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !
Nurita Zakaria said…
dtg gegar blog di pg isnin... tuan rumah jom gegar sama...
http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html
cik Ida said…
hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah
Rohaizam Rosli said…
Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html
A N E F F said…
Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D
CikMiMiey said…
datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

selamat petang ^^
rizaros said…
salam pkenalan :P datang gegar jgak.. :) dh follow, jom follow sy jgak. untuk semangat berblog...
rizaros.blogspot.com
Shuk_ArChie said…
Shuk datang gegar sini & follow... jom jadi rakan blogger shuk ;)
Klik Sini untuk melawat blog saya!
A-L HAQIM said…
Sallam Gegar kan blog nie..banyak info laa..saya dah jadi pengikut setia anda..
KhAiReDzAiMy said…
Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-
lenloy said…
Jom singgah sini.. T_T
http://lenloy-closet.blogspot.com/
Shima said…
salam..sekali gik singgah sitok..
terimak kasih sudi singgah kat blog kamek yg masih baru ya...

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.