klik sekali~

Thursday, July 7, 2011

Bila Lelaki Lupa Tarikh Anniversary.

assalammualaikum & hi ~


~miss google~

bila sebut pasal cinta ni budak sekolah rendah pun tahu kut~ dan bila sebut pasal cinta terus terbayang kapel lelaki & perempuan. yang kapel kaum sejenis tu keluar daripada list sini ye -.-' 


aku selalu dengar lelaki mengeluh pasal pasangannya. kuat merajuklah, cemburu buta tahap kroniklah, lambat bersiaplah dan apa2 saja yang sama waktu dengannya. wah! bukan main lagi korang komplen pasal makwe kamu ye?

sebelum korang nak kutuk dalam hati pasal makwe korang, baik korang ubah balik persepsi korang dalam seminit dua tiga minit kenapa perempuan merajuk, kenapa dia cemburu dan apa2 lagi lah~ sebab perempuan ni senang nak faham kalau betul caranya :')


ni tak, yang korang lupa tarikh anniversary tu pasal apa? lagi kronik nak mamp*s bila birthday dia pun korang lupa? sindiran korang dengan makwe korang yang tengah merajuk tu- ala, pasal tarikh tu pun nak merajuk. benda kecik je pun.sikit2 merajuk ~ dahlah korang lupa tarikh keramat tu lepas tu siap sindir2 lagi bila dia merajuk. apa tak haru biru jiwa makwe korang tu.


untuk pengetahuan korang, perempuan ni memang agak complicated tapi jika kena caranya senang je nak handle. dia nak korang ingat tarikh2 tertentu sebab bagi diaorang *err..termasuk aku* tarikh tu detik bersejarah dalam hubungan korang berdua. ni tak, bila makwe bagi hint baru buat2 ingat. betul tak??  eleh! mengaku je la ;p



p/s - TAPI tak semua lelaki macam tu. aku tau *saja cover line* LARI~~~~ ;D

2 comments:

John Rennoult said...

erkk aq baru sedar ar.. kehkehkeh...
tapi kalo buat camtu seronok tgok muke cute merajuk.. hahaha
http://akubecerita.blogspot.com/2011/07/lelaki-memang-jahat.html

Kathy Tuah said...

kalau merajuk cute lah erk?? hehehe~