klik sekali~

Saturday, May 21, 2011

Soto Nek Munah @ Melaka.

assalammualaikum & selamat berhari Sabtu ^^,


pagi ni korang breakfast apa erk? aku tak tau nak breakfast apa sebab tak check lagi apa yang ada kat dapur. tapi semalam mak cakap nak buat kuih bingka. tapi abaikan dulu. suma tu -.-'






dulu kan, masa kat Melaka aku suka makan soto & lontong. lupa satu lagi iaitu bakso! dan gambar kat atas tu merupakan soto. nampak lain kan soto dia? tapi sedap giler.. eh, salah sedap gila!! *kiranya sedap yang terlampau*


harga soto ni aku tak ingat. tapi murah lah. jadi sapa2 yang makan soto pagi ni sila berbanggalah sebab anda sudah berjaya membuatkan saya jeles T_T


okaylah, nak breakfast ni. bye!


p/s - bila teringat soto, teringat lak dengan begedil..adoi!!!

5 comments:

munirah said...

soto + bergedil auwwww ! lapar dah plak :D haha

Kathy Tuah said...

tu la pasal =P~

yedz said...

Kat mana Soto nie?

yedz said...

Salam.. Tumpang tanya, kat mana soto power nie?

Kathy Tuah said...

wslm.. soto ni kat area rumbia tepi lebuh AMJ, melaka ^^,