Dua Hari Tak Berblog T_T

assalammualaikum & selamat pagi ^^


sebenarnya dah dua hari tak bukak blog sebab line internet sungguh menguji tahap kesabaran aku yang senantiasa sabar ni -.-' bila aku buat2 nak berpaling tadah tetiba je dia elok. tau pun takut! ops! lupa pulak.. alhamdulillah (:



~makan untuk hidup, bukan hidup untuk makan~ *tetiba je*


tapi dua hari ni aku memang sibuk sikit sebab teman mak pegi appointment kat hospital. isnin lepas pukul 8am dan semalam pukul 2pm. alhamdulillah mak dah semakin okay, dan cuma perlu membuat pemeriksaan susulan.


jadi, korang semua jagalah kesihatan baik2. langkah utama yang perlu kita ikut adalah ambik sarapan. contohnya macam lontong kat gambar atas tu. jangan skip sarapan tau. okaylah, bye!


p/s - korang sarapan apa pagi ni??

Comments

heee.. sis khaty :) .. harap2 mak sis dah sihat dah :) .. wahh .. pagi tadi makan mee goreng jer :)
Kathy Tuah said…
tq fyezah! sedap tu mee goreng ^^,
semoga mak cpat sembuh tau...
xsuka makan sarapan...nanti pewot memulas....Y_Y

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.