Bercuti Bersama Keluarga Di Pantai Pandan.

assalammualaikum & selamat hari pekerja ^^,


hari ni semua orang sibuk pergi bercuti. aku pun tak terkecuali sebab hari ni aku bercuti dengan keluarga di Pantai Pandan yang tak jauh jugak dari Sematan. ingat nak cuti jugak dari bukak blog tapi rasanya tak boleh sebab tu sempat buat entri ni (:




okaylah, ni permandangan dari depan homestay tempat aku dengan keluarga aku stay. sebab esok baru balik. dan malam ni nak buat BBQ. tempat ni just nice untuk beriadah bersama keluarga.


IKLAN *sudut belajar Bahasa Sarawak - aritok = hari ini*


pada sapa2 yang tak bercuti tu, tak apa. kat rumah pun boleh bercuti kan? rehatkan minda & tenaga anda. hehehe~ okaylah, bye!


p/s - nak mandi tapi panas sangat -.-'

Comments

mcm ni lah said…
wahhh best nye siap update blog mengadap pantai lagi,. feel free sesangat,.
man said…
cantik pemandangan kat pantai ni...
nohoho =) said…
kalau hari panas best mandi sungai
Kathy Tuah said…
mcm ni lah - mmg best pun..heeee~

man - yup! cantik sgt (:

nohoho - sbb tu x mandi masa tengah hari tadi, dalam kul 5 lebih baru mandi =)

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.