klik sekali~

Friday, May 27, 2011

Tak Dapat Follow Lah Pulak!

assalammualaikum & selamat hari jumaat ^^


kenyang baru lepas makan mee sedap! mak ada buat nasi goreng tapi tekak aku meronta2 nak makan mee sedap jadi aku turutkan aje -.-' bila perut dah kenyang, hati pun senang nak berblog. dan aku nak sambung blogwalking kat sape2 yang dah join sengmen abang ben yang INI malam tadi.


tapi...bila aku nak folo blog2 yang lain tetiba je tak boleh sebab ruangan follower tu tak ada macam yang pernah berlaku sebelum ni. hampas kelapa betul lah kan? jadi, aku mintak maaflah kalau aku lambat respon balik pada sapa2 yang dah folo tu. insyaAllah kalau dah okay nanti aku serbu balik ye :)


p/s - korang ada masalah yang sama tak? ke aku sorang je T_T

8 comments:

♥ Jieha Sabri ♥ said...

saya pun sama...
ade masa singgah la..http://lovediarynur.blogspot.com

Kathy Tuah said...

tu la kan? baru semangat nak BW ni tapi xpe, dah okay nanti saya singgah kat blog awak pulak ^^,

ejulz said...

mintak nasik goreng lok.. lapar tok.. haHa

Nurul Syafiqah said...

singgah la blog sy..
http://bewithme4evaneva.blogspot.com

♥Mrs.Eady♥ said...

saya dh jmpe 2 blog mcm ni..kesian owner tu....

fyezah hasbullah said...

tuh lah sis .. fyezah punya pun sama .. follower tak nampak langsung .. nak follow orang pon susah ..T.T

...Minah BluR... said...

eh saye x pulak... jap lagi ok la kot :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

me too..

masuk ni 2x dah msuk p blog ni...
igt dah sah folo aritu..
tp msg ni plak fahmi tima...
"We're sorry...We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later."...huhu..

insyaAllah nnt fahmi singgah sini lg =)