klik sekali~

Sunday, May 29, 2011

Otak - Otak @ Melaka.

assalammualaikum & selamat malam ^^,


kalau sape2 yang selalu singgah sini mesti dah tau kan yang blog ni boleh dikatakan setiap hari mesti ada satu entri pasal makanan. dah owner dia kuat makan, so faham2 jela -.-'




malam ni nak letak picture otak2 yang agak popular kat melaka. masa ni kalau tak silap kita orang makan kat area kota laksamana. kiranya otak2 ni menu yang wajib aku makan kalau aku nampak kat kedai tu ada jual. tak boleh layan sangat nafsu makan ni. okaylah, bye!


p/s - mula2 dulu aku ingat otak2 tu memang otak udang ke, tapi tekaan aku salah sama sekali T_T






8 comments:

fyezah hasbullah said...

OTAK OTAK OTAK OTAK :) ..
heeee.. dah macam zombie dah kalau makan otak2 nieh ^^

ViSiTMeFaTiN@LOliPOP said...

first time sy makan otak2 tu last month..series sedapppp...hehe..

thnx follow sy..follow balik..like100x

Kathy Tuah said...

fyezah - tau xpe..lama dah sis x main game tu -.-'

visitmefatin - sedap kan?? heeee~ welcome & tq jugak.. like 1000x ^^,

padlie said...

kalau jamuan kat office, mesti ada otak2.. dan mesti x habis.. hehe

Rupanya TV LED belum wujud di Malaysia

LuN@_aiDi said...

salam kenal ^^
sy xpernah berkesempatan utk mkn otak2..=p errr sy follow kamu disini yea.. jemput ler dtg my site^___^ boleh tgk roses dr N.Zealand=)

suha said...

hehe cik suha pon suke gak (^_^)

shafinaz (: said...

hey , thanks dtang blog shaf , jalan blog kamu pulak ;) happy blogging !

aLeesYa's Mummy said...

x tahu kenapa..mummy x leh buka link cerita benci bernoktahkan cinta part 4 tu..