Ayam Bakar Solo & Pisang Goreng Cheese!

assalammualaikum & selamat berhujung minggu ^^


semalam langsung tak sempat nak updated blog sebab pagi sibuk jadi suri rumah yang berjaya -.-' biasalahkan, dah aku ni dilahirkan sebagai seorang gadis yang rajin. jadi pagi2 dihabiskan dengan basuh baju, sidai baju, sapu sampah, berleter dengan anak buah dan masak. *statement yang cukup untuk jadi seorang suri rumah kan T_T


~nasi ayam bakar solo *lebih kurang macam tu la nama dia*


tapi, bila pukul 12 tengah hari. aku telah bertukar menjadi seorang gadis yang perlukan hiburan dan waktu santai bersama teman2. sebab dalam kul 12 tengah hari semalam my bff datang ambik aku. tapi sebelum tu kita orang perlu lunch supaya kegembiraan tidak terganggu dek kerana perut lapar -.-' jadi kita orang makan nasi ayam bakar solo bersama ice lemon tea .




~pisang goreng cheese!


selepas makan dan bersuka - ria, sekali lagi kita orang menjamu selera. kiranya minum petang la. kali ni kita orang makan pisang goreng cheese! pehh! bukan main sedap lagi. minum pulak happy soda memang terus happy go lucky jadinya ^^,V


apa2 pun semalam memang best. tapi sayang sorang lagi my bff tak dapat join sebab dia keje. dan tak dapat jumpa dengan azie & yuyul *kawan masa ambik SHO kat miri* sebab aku balik awal. sorry deng!


memandangkan aku dah bertukar balik jadi suri rumah yang berjaya, jadi aku nak masak jap. okaylah, bye!


p/s - pada si gadis yang cantik2 kat luar sana, sebelum keluar tu kemas rumah atau buat apa yang patut dulu. jangan tinggal rumah macam tu je, kesian dengan mak kita yang kena buat keje yang kita tinggalkan :')







Comments

alahai .. nasi ayam bakar tuhhhh .. membuatkan perut menggelegak kelaparan -..-.. heeeee.. tak prnah cuba lagi pisang goreng cheese.. nak cuba lah .. lol
Kathy Tuah said…
terus lapar perut erk? pisang goreng cheese tu sedap, nnti fyezah try la ye ^^,
gamuhu said…
pisang goreng cheese ya nya just tabor cheese jak ka? mcm nyaman....
Kathy Tuah said…
aok, di tabor mcm ya ajak..nyaman aie..

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.