Fahrin Ahmad, Ashraf Muslim & Azfar Hassan.

assalammualaikum & hi~

malam ni aku tiba2 nak buat entri pasal pelakon2 yang aku minat. tengok pada title tu je korang mesti tau sape kan?? aku memang minat sangat dengan jejaka 2 orang ni ^^, korang minat tak?? tak?? kalau tak pegi main jauh2. heeeee~




okay,yang pertama sudah semestinya Fahrin Ahmad! hensem kan dia?? dah la pandai berlakon. educated lak tu. tapi dah nama manusia kan mesti ada kelemahannya jugak. apa2 pun aku memang suka sangat2 kalau tengok dia berlakon! dan aku jugak selalu tengok gambar2 dia kat fb berulang kali -.-'
*kantoi* korang klik SINI kalau nak join aku tengok gambar2 dia (",)





yang kedua jatuh kepada Ustaz Amirrul ^^, bagi aku dak Ashraf ni memang layak bawak watak alim macam tu. sesuai sangat dgn muka dia. alhamdulillah sebab dia kan dah bertunang dah plan nak kahwin masa raya nanti. semoga kekal sampai bila2 ye Ashraf *macam la dia baca blog aku ni T_T



kalau Fahrin yang pertama, jejaka kat atas ni lak YANG UTAMA iaitu Azfar Hassan *ops! sori sebab komersial nama abg* mana boleh ko puji lelaki lain tapi husband or special bf ko buang kat tepi. tak boleh macam tu *ye2 je aku ni kan?* walaupun dia tak popular macam Fahrin & Ashraf tapi dia tetap utama dihatiku. ceh! kemain jiwang lagi kau ye kathy! tapi itulah kenyataannya :') bye!


p/s - sape lak pelakon wanita yang aku suka erk?? fikir jap~






Comments

Dea said…
kamal adli xtermasok ka??.. hihi.. shaheizy sam ka..:P
Rahmad said…
wah banyak juga peminat Fahrin Ahmad ni..
terutamanya kaum wanita..

20 Tanda Anda Jatuh Cinta
Kathy Tuah said…
x eh, khas utk nya 2 ya ajak.. hehehe~
kAmi dAn mEreKa said…
suke2 sgt2, ketat2 kat fahrin ahmad,
hensem kot...weeeeee*_*

ashraf muslim p0n kite suke gak, yelah muke p0n suci, sejukkk je mate memandang....

jejaka ke3 tu nk kene komen ke??? hehe....
Kathy Tuah said…
rahmad - sy salah sorang drpd nye ^^,

kami & mereka - sama lah kita kan?? jejaka yg ke3 tu??ermmm..err..x yah komen coz die x hensem mana pun! *matilah statement!* heeee~
saya suke semua kecuali yg LAST . hehe . :D

Popular posts from this blog

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Kiram Village, Mesilau (Penginapan di Kundasang)

Resepi Umai Obor - Obor.