klik sekali~

Tuesday, May 17, 2011

Brunch With My Bff.

assalammualaikum & hi ^^,


pehh! bukan main omputih lagi tittle tu -.-' pagi tadi kat entri INI aku dah cakap yang aku akan jumpa 2 orang bff aku. mula2 kita orang plan nak breakfast je tapi berlanjutan ke lunch (: pempuan kalau dah jumpa biasalah kan?




ni masa lunch kat KFC lepas minum2 kat kedai apa tah nama dia. yang belah kiri tu emi dan yang tengah2 tu shila dan yang ambik gambar ni pulak teman lama kita orang masa sekolah rendah dulu. ada dalam 12 tahun kut baru jumpa dia lagi. cuma gambar dia tak boleh letak kat sini takut ada yang marah. hihihi~


tapi bila dah jumpa macam ni rasa best je. yela, kawan2 dulu dengan kawan yang kita kenal sekarang tak sama. bukan aku kata kawan sekarang tak best tapi dah nama kawan lama mesti kenangan nya pun lebih banyak kan? lagipun aku memang jarang jumpa diaorang dua ni :'(


apa2 pun aku sayang sangat2 kat emi & shila. diaorang dari dulu sampai sekarang masih je macam dulu. pada kawan kita orang yang jumpa tadi pun terima kasih ye sebab sudi jumpa kita orang. insyaAllah next time kita jumpa lagi. sebab tak puas sembang lagi ni T_T


p/s - mengantuk lah tapi belum puas berblog lagi ni. adoi!!

3 comments:

EYFAalias said...

wahh. makan kfc ta ajak :p

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/you-should-watch-priest.html

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

rndu pd my bff..

tq sudi ke blog yer..

Kathy Tuah said...

EYFA - alolo..nnti kita g kfc sama2 erk? heeeee~

miss nusha - g la jmpa bff nusha ye ^^,