klik sekali~

Sunday, October 16, 2011

Zack Zukhairi Putus Tunang Sebab Resepi Mee Maggi.

assalammualaikum & hi~


Aku rasa tajuk ni boleh masuk muka depan harian metro. Siyes. Sebab pasti ramai yang teruja nak tau apa yang terjadi pada zack si empunya blog realiti konspirasi kan? Dulu aku penah up entri pasal zack putus cinta kat SINI. Tapi hari ni aku dikejutkan pulak berita zack putus tunang. Korang tak caye? Tak pe. Tak pe. Kejap lagi aku buktikan!


TAPI sebelum tu apa pulak kaitan dengan resepi mee maggi dengan zack kan? keliru bin konfius tak korang?? Tak??? Hampeh~! Baru je aku nak bagi saspen sikit tapi korang macam dah tau je yang apa aku tulis ni AUTA semua. Buat zack dan peminat zack semua rilek okay. Tarik nafas. Hembus. 





Sebenarnya aku acah je tadi. Aku manalah tau zack tu dah putus tunang ke, dah putus cinta ke. Aku dapat tajuk ni sebab aku cek keyword tadi dan ternampaklah pasal keyword si zack ni. Tapi aku tertarik jugak pasal keyword resepi mee maggi. Tengok, ada jugak yang tak reti buat maggi wey! Err..be positive. Mungkin orang yang nak masak maggi tu dia nak buatkan maggi dia lebih special kut. yelah, jemu jugak makan maggi campak telur sebijik kan? Ehem.


Aku rasa sebab entri kat SINI kut yang buatkan orang tersesat cari resepi mee maggi tu sampai ke blog ni. Tapi takpe, sekarang ni semua di hujung jari. Klik aje sume ada. insyaAllah. Eh, berpatah balik pasal tajuk kat atas tu, sebenarnya aku saje nak up sekali pasal keyword zack dengan mee maggi tu. Memandangkan dalam satu table kan *rujuk table kat bawah* , jadi aku jemaah kan sekali dalam satu entri. Sebab dua – dua keyword tu menarik perhatian aku. Takpe kan?



klik je untuk tumbesaran yang sihat dan kuat!





Tapi femes ames jugak si zack ni ye. Banyak yang nak tau pasal dia. Aku rasa yang search pasal ni pun mesti kaum spesis dengan aku. Kaum pempuan. Betul tak?  Cuma aku tak puas hati ni sebab zack tak up entri baru lagi. Mungkin dia bizi kut T_T





Okaylah, aku pun terasa nak makan maggi ni. Wey, gambar maggi kat atas tu sume aku buat tau. Special tak?? Special sebab malas, tu yang jadi cenggitu. Campak je apa yang ada dalam peti ais. Sekurang – kurangnya ada jugak khasiatnya kan? Kahkahkah. Bye!~


p/s – amacam tajuk entri aku? leh jadi muka depan harian metro tak? Haha. Peace no war okay ^^

13 comments:

Aishah Amira said...

hahaha . meggi & zack zukhairi . huhu

Cik Yatt said...

adeh perut dah knyg..tpi tngok pic megy tu mcam nk mkn lagi lak..nyum2

EYFAalias said...

kalau lah Zack Zukhairi putus tunang sy org pertama yg mtk couple dgn dia. ehehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

eheee! akak kelako arr.. sabar je. kita ingat betul lak zack tu putus tunang an??

;) ade resipi megi keee?? ushoo.. yang kita tau masak simple aje.. campak sayur2 sikit.. pastu pecah kan telur.. ta daaa. siap!

SoLy SoLicious said...

maggi sedap!! nk jugak.teehee

adieque alizah said...

nyaman...~~ suka mkn ketam..!! hehee

Namee Roslan said...

ahahha, mesti ramai yg cuak ni, hehe. zack tu sempoi gila. tp kecewa gak nape dia tak update blog. hehe sbb sy baru je kenal dia, so nk tahu lah update yg seterusnya :D maggie tu sedappp...mahuuuu.

NasZ said...

selalunya masak megi guna air panas je. hehe.

MOHD NASER.com

Nieda said...

Maggi pun sodap..

ieda said...

wah2 sedapnyaaaaaaa maggie ada udang dan daging .. biasa akak buat bodo2 je dik :)

AYuNG said...

ewah, terliur pulak dah tengok megi pepagi nih...:)

[sutera kasih] said...

saspen kali jak tajok ya, gugok jantong mun org admire ngn nya ya hehe

RinsyaRyc said...

allo akak nih .. sengal semacam jeh tajuk . werherrherrr.. pdhl zack dah lame x hapdet blog die